Nezvládám objem práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nezvládám objem práce
Ahoj holky, posledně jste mi moc dobře poradily, tak to zkouším zas. Jde o to, že jsem se s šéfou dohodla na navýšení úvazu a poslala ji popis pracovní činnosti co jsem v těch 25 hodinách schopná zvládnout. Ona to přijala, navýšení mi schválila, ale v pondělí chce abych od ní začala přibírat další práci - podklady pro mzdy. Přitom mi už avizovala kolik tam mám od ní mailů a to mi stojí i to k čemu jsem se upasala. Šéfová je ve výpovědi a já chápu, že to chce někomu předat, ale já už vážně nemůžu. Co mám dělat? Moje práce stojí, mraky nové v outlooku, 25 hodin a teď tohle! Já už nevím jak ji to říct, napadá Vás jak ji říct, že ty podklady pro mzdy dělat nebudu? Předem moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Upřímně, navíc pokud je ona ve výpovědi, tak by mě to ani moc netrapilo.
Proste, promin/te, ale na tomhle jsme se nedomluvili a vzhledem k objemu me práce, neni možné abych casove mohla dělat ještě práci navíc. Je mi to lito, rada bych Ti/ Vám pomohla, ale musíš najit někoho jiného kdo tuto agendu za tebe/ vás přebere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty si geniální, napsala si to moc hezky. Já už nad tím dumám tak dlouho, že jsem to totálně překombinovala. Super, díky moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peta02 píše:
Upřímně, navíc pokud je ona ve výpovědi, tak by mě to ani moc netrapilo.Proste, promin/te, ale na tomhle jsme se nedomluvili a vzhledem k objemu me práce, neni možné abych casove mohla dělat ještě práci navíc. Je mi to lito, rada bych Ti/ Vám pomohla, ale musíš najit někoho jiného kdo tuto agendu za tebe/ vás přebere.
Taky už jsem z toho tak vymyškovaná, že mě nenapadalo vůbec nic. Já se to naučím nazpaměť snad:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Držte se toho, co máte v té psané smlouvě, vysvětlete ji, že to chápete v jaké je pozici, ale že na to prostě nemáte kapacitu. Pokud nemáte ambici převzít její místo, tak je potřeba asertivně si hlídat svoje hranice.
Evidentně vás stejně nemá kdo vyhodit a kdyby, tak by se jim to nejspíš celé zadrhlo, což v současné době nikdo neudělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky díky za rady, nechci to zakřiknout, ale zatím po mě co se týče mezd nikdo nic nechce:-) Tak mi držte palce a děkuji moc všem!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit