Nidace? Kdy dělat tt

Anonymní
29.1.22 16:16

Nidace? Kdy dělat tt

Ahoj holky,
Projela jsem spoustu starších diskuzi, ale odpověď na moji otázku jsem nenašla.
Snažíme se s přítelem o miminko. Po 7 dnech od styku jsem našla pár kapek krve na spodním prádle. Ms mam mít za 8 dní. Je možné, že se jednalo o nidaci? Až po tolika dnech od styku?
Zároveň bych se chtěla zeptat, kdy dělat tt. Zda můžu už teď nebo počkat až na MS?
Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
29.1.22 16:27

Tak jako tak má smysl dělat test až později. Teď můžeš taky, ale s největší pravděpodobností bude negativní a nic ti to neřekne, protože je brzy.
A teď realita u mě :mrgreen: touhle dobou já už testovala, u první 9. den, u druhé snad dokonce už ten 8. :think: ale tam si nejsem jistá ovulací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
29.1.22 16:27

Testuj po vynechani menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
29.1.22 16:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Projela jsem spoustu starších diskuzi, ale odpověď na moji otázku jsem nenašla.
Snažíme se s přítelem o miminko. Po 7 dnech od styku jsem našla pár kapek krve na spodním prádle. Ms mam mít za 8 dní. Je možné, že se jednalo o nidaci? Až po tolika dnech od styku?
Zároveň bych se chtěla zeptat, kdy dělat tt. Zda můžu už teď nebo počkat až na MS?
Děkuji za rady.

Test až bude meskat ms, ať nejsi zbytečně zklamaná. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
29.1.22 17:14

Ono pocet dni od styku neni az tak uplne relevantni, dulezity je pocet dni od ovulace. A obecne je nejlepsi testovat az po vynechani ms. Sice to muze zacit ukazovat neco od 10 dni po ovulaci, aspon ty citlivejsi testy, ale taky pak muzes travit dny lovenim „duchu“ (tj urputnym hledanim slabounkych carek), nervama a pak nedejboze velkym zklamanim, pokid by to odeslo. V tehotenstvi i s detmi se trpelivost hodi, cim driv si ji natrenujes, tim lepe. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
29.1.22 17:21

Cesta vejcovodem do dělohy je pomalá a dlouhá, vejci to trvá skoro 6 dní, než se dostane do dělohy, kde teprve může začít hnízdit.
Smysl dělat test má 14 dní po oplození, duchy můžeš lovit už ten 12.den.
A jak bylo psáno výše - den soulože nemusí být nutně den oplození, ten může být klidně o 2- 3 dny později.
Takže když to shrnu, test počůrej až za týden, do té doby zkus zapomenout, že nějaký snaživý sex vůbec byl ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí