Nenávidím novou známost svého syna, jak se jí zbavit?!

Anonymní
29.1.22 10:15

Nenávidím novou známost svého syna, jak se jí zbavit?!

Dobrý den, chtěla bych radu nebo se jen vypsat, je mi hrozně. Syn 15 let za chvíli 16 chodí teď do prvního ročníku SŠ a první den školy mi hned celý šťastný vyprávěl jak moc má fajn třídu, koho nového tam potkal. Všechno bylo v pořádku dokud nezmínil tu jednu osobu :pocitac: holka 25 let!! A ne není to jejich učitelka ale spolužačka :zed: nechápu jak takhle starého člověka oproti ostatním ve třídě vůbec přijmou, byla jsem znechucena ale dělala jsem jakože nic, dokud nebude zasahovat do synova života tak je mi to jedno. Ona mu začala psát a on jako puberťák v ní viděl krásnou ženskou, vyvinutá postava, větší prsa a zadek - přece jen dospělá ženská má trochu jinou postavu než slečny v jeho věku, tak si s ní také začal psát a to mi už nějak bylo divné a říkala jsem synovi ať si dává na holčinu pozor že už jen to že v takovém věku je teprve v prváku je divné, syn mi vyprávěl že nemá vystudovanou žádnou školu, což mi vadilo ještě víc. Pak spolu začali chodit ven a syn stále o ní říkal jak je super, vyspělá a vtipná, vadilo mi že s takovou osobou chodí vůbec ven ale zakázat mu to nemůžu, když mi řekl že ho políbila to jsem už zurila a stropila scénu bohužel neměla žádnou cenu protože pak po měsíci přišel syn s tím že je s ním těhotná :pocitac: nevím co mám dělat, syn v prvaku a díky nějaký krávě teď má zničený život, nabízela jsem ji že klidně potrat ze svého zaplatím že přece jen oba jsou v prváku a škola je v dnešní době důležitá, odmítla s tím že si dítě stůj co stůj nechá a já se do toho nemám míchat, že je dospělá. Dospělá sice je ale můj syn ještě ne! Zatím spolu chodí ale věřím tomu že spolu nevydrží jsou spolu teprve dva měsíce a já se bojím že budeme muset platit alimenty nebo že syna stáhne na dno a syn nebude mít ani střední školu :zed: měla jsem přijít do školy a požádat o to aby ji vyhodili ze školy dokud byl čas, přece jen chodit někam kde jsou o 10 let mladší děti je opravdu divné, její vrstevníci v jejím věku pracuji a nebo dokončují studium na VŠ a ne že jsou teprve na začátku SŠ, prosím co s touto situací, jsem na dně :,( děkuji za každou odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
29.1.22 10:17

Trololololol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
29.1.22 10:19

Hezká pohádka, se nudíš v sobotním dopolední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
29.1.22 10:21

No co, bude z tebe babička, když se synek nenaučil používat kondom. A ta holka bude divná, začít si ve svém věku s puberťákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
29.1.22 10:21

To je zase slint. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.22 10:23

No možné to třeba i je v dnešní době…, děcka jsou často nevychování spratci, kteří si neváží ničeho, co pro ně rodiče dělají a zodpovědnost jim nic neříká a navíc, když se pubertákovi vzbouří hormony, tak je těžké s tím něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2125
29.1.22 10:25

Mně to připadá celý přitažené za vlasy. Někdo se tu asi při sobotě nudí že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.22 10:25

Autorka

@PetraJ @mamule42 @VitaminC Dámy, nevím co je na tom k smíchu, také jsem nevěřila vlastním očím že tam chodí holka v takovém věku ale bohužel chodí, do 26 let lze být studentem. Požádala jsem o radu, je mi hrozně a bojim se o syna a tady se dočkám jen výsměchu? Kdyby se to stalo Vám a vaším synům či dceram tak by jste reagovali stejně.

• Citovat
  • Upravit
13998
29.1.22 10:26

Ahoj, Karen :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
29.1.22 10:26
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych radu nebo se jen vypsat, je mi hrozně. Syn 15 let za chvíli 16 chodí teď do prvního ročníku SŠ a první den školy mi hned celý šťastný vyprávěl jak moc má fajn třídu, koho nového tam potkal. Všechno bylo v pořádku dokud nezmínil tu jednu osobu :pocitac: holka 25 let!! A ne není to jejich učitelka ale spolužačka :zed: nechápu jak takhle starého člověka oproti ostatním ve třídě vůbec přijmou, byla jsem znechucena ale dělala jsem jakože nic, dokud nebude zasahovat do synova života tak je mi to jedno. Ona mu začala psát a on jako puberťák v ní viděl krásnou ženskou, vyvinutá postava, větší prsa a zadek - přece jen dospělá ženská má trochu jinou postavu než slečny v jeho věku, tak si s ní také začal psát a to mi už nějak bylo divné a říkala jsem synovi ať si dává na holčinu pozor že už jen to že v takovém věku je teprve v prváku je divné, syn mi vyprávěl že nemá vystudovanou žádnou školu, což mi vadilo ještě víc. Pak spolu začali chodit ven a syn stále o ní říkal jak je super, vyspělá a vtipná, vadilo mi že s takovou osobou chodí vůbec ven ale zakázat mu to nemůžu, když mi řekl že ho políbila to jsem už zurila a stropila scénu bohužel neměla žádnou cenu protože pak po měsíci přišel syn s tím že je s ním těhotná :pocitac: nevím co mám dělat, syn v prvaku a díky nějaký krávě teď má zničený život, nabízela jsem ji že klidně potrat ze svého zaplatím že přece jen oba jsou v prváku a škola je v dnešní době důležitá, odmítla s tím že si dítě stůj co stůj nechá a já se do toho nemám míchat, že je dospělá. Dospělá sice je ale můj syn ještě ne! Zatím spolu chodí ale věřím tomu že spolu nevydrží jsou spolu teprve dva měsíce a já se bojím že budeme muset platit alimenty nebo že syna stáhne na dno a syn nebude mít ani střední školu :zed: měla jsem přijít do školy a požádat o to aby ji vyhodili ze školy dokud byl čas, přece jen chodit někam kde jsou o 10 let mladší děti je opravdu divné, její vrstevníci v jejím věku pracuji a nebo dokončují studium na VŠ a ne že jsou teprve na začátku SŠ, prosím co s touto situací, jsem na dně :,( děkuji za každou odpověď.

Semnou taky chodila do školy ve stejném věku jako přítelkyně tvého syna. Neměla ani jednu předchozí školu dokončenou, ale divná nebyla, dokonce byla i chytrá. Takže takhle ji odsoudit je hnus.
Co se týče těhotenství je druhá věc, ale fakt to zaleží na nich. Může jim to vydržet i nemusí
Ale už teď ji litují jakou bude mít a má tchyní

• Citovat
  • Upravit
6794
29.1.22 10:27

Tak si to tak neber… babi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
29.1.22 10:28
@Anonymní píše:
@PetraJ @mamule42 @VitaminC Dámy, nevím co je na tom k smíchu, také jsem nevěřila vlastním očím že tam chodí holka v takovém věku ale bohužel chodí, do 26 let lze být studentem. Požádala jsem o radu, je mi hrozně a bojim se o syna a tady se dočkám jen výsměchu? Kdyby se to stalo Vám a vaším synům či dceram tak by jste reagovali stejně.

Jinak myslíš, že by ji vyhodili jen proto, že nějaká paníčka - matka spolužáka - přijde do školy a požaduje vyhození bezproblémové studentky?
Takto to fakt nefunguje

• Citovat
  • Upravit
9836
29.1.22 10:29
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:

Mám pro tebe špatnou zprávu, studium není omezené věkem, takže bacha na to, aby synacek ve třídě příště nepotkal 60letou bábu :mrgreen: Radši bych ho poučila, jak se pouziva kondom, než se vztekat nad věkem spolužáků/spoluzacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.22 10:29

@smajlik345 Podle mě v takovém věku chodit mezi děti a v mém případě i vědět že by byla schopna s nimi spát, tak by stačilo říct že je to pedofilka.

• Citovat
  • Upravit
29776
29.1.22 10:31
@Anonymní píše:

A je vůbec těhotná s ním? Nevymyslela si to? Třeba jen cítí příležitost, jak z něj dostat peníze resp. z Vás dostat peníze. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí