Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, snažíme se o druhé miminko, je mě úplně stejně jak u prvního, šílená únava, křeče v podbřišku, prsa citlivá ( nikdy před ms tyto symptomy nemám) dnes mám pět dní před menstruaci a na testu vidím malého ducha ale na fotce to jde o dost méně vidět. Myslíte, že tam opravdu něco vidět je? Nejsem ten typ, co by to tam vyloženě hledal..hlavně u malého se mě ukazalo něco až tři dny po vynechání. Děkuji za odpověď
@JancaS84 moc děkuji za odpověď, tak počkáme, jestli bude sílit. Další test udělám až v den, kdy má přijít červená.
@Tarinka je to ten stejný test jen druhá je když se test vybarvoval tak nebylo ještě moc vidět no..uvidíme ![]()
Není to náhodou test Intimed z DMka? Jestli ano, tak ten byl za mě nejhorší ze všech. Tohoto ducha mi dělal vždy. Já ho tam samozřejmě vidím a doufám, že je pravý
ale z vlastní zkušenosti bych doporučila mamatest nebo sluníčko z drogerie teta. Jsou stejný a podle mě úplně nejpřesnější. Když jsem nebyla těhu, tak bílo, když jsem byla, tak čárka nějakých 10 dní po oplodnění. Držím palce ![]()
In-time(d) mi ducha nikdy neudělal, naopak Mamatest a Sluníčko krásné čárky vždy a pokaždé falešně, tak ono si dnes vyber
Každopádně dušíka vidím, zkus testovat znovu a budeš mít myslím jasno, držím palce ![]()
@Any219 mamatest koupím po neděli, ale tyto testy sem dělala a nikdy mi duchy neukazovali..dneska sem pro jistotu udělala zas a je tam duch zase ![]()
Ahoj holky, snad nevadí že se připnu s dotazem. Nerada bych zakládala další duchařské téma. Vidíte tam tu druhou čárku nebo jsem nevyspalá?
Rok a půl snažení, nepravidelný cyklus. Pokud jsem se někdy testovala, tak vždy úplně čistě bílo.
Moc děkuji za reakce. ![]()