Nikdo mi nevěří
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lenka_Hal píše:
Tak ja svuj prvni ultra odbehla po ctyrech hodinach. Jinak to neslo, jela jsem od deti brzo rano. Jednorazove nevyspani neni zadna hruza.
Psala, ze naspala za vikend 3 hodiny, ne za noc..
Ja chapu, jak to myslis, na druhou stranu uz jsem zazila, jak to konciva, kdyz clovek jede na doraz, proto varuju.
Lidi, co jsou zvykli si fyzicky sahat na dno a davaji to s prstem v nose, si to vubec neumi predstavit, ze by neco fyzicky neslo, ale jako fakt neslo ani kdyz se extremne hecnou.
Proto jim nedochazi, jak moc si tim prepinanim koleduji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K. Rocánková píše:
Postupem času jsem se naučila brát v potaz jen názory a rady těch, kteří v tom určitém směru něco dokázali a ví o čem se baví. Nebo jsou úspěšní v něčem jiném, za co jim patří můj respekt. Ostatní výslechu a jedním uchem tam, druhým ven a myslím si svoje. Dneska si kazdej může říkat co chce, ale ty se tím řídit fakt nemusíš. Ja ti fandím, osobně jsem uvězněn v těle co běhat nechce, chce radši kafe a zákusek
já jsem ve fázi zákusek je nepřítel, ale k běhání mám odpor od malička…ke sportu ne, ten mám ráda…
Takže za mě ano, lidi, co běhají jsou trošku divný, ale určitě zdraví a pokud jsi zvládla 35 zvládneš i 42 km, vůle a odhodlání je super v čemkoliv a třeba si jen ti lidé představují jak by to oni nezvládli, protože pro mě víc jak kilometr běhu je utrpení
Podporu v tomto směru asi najdeš jen u lidí, kteří také rádi běhají…ostatní si budou kroutit hlavou, proč běžet 42 km, ale to neznamená, že by ti nefandili, jen to úplně nechápou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit