Nikdo mi nevěří
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak jestli se cítíš dobře, tak je každému do toho houby, jak žiješ. Žij a užívej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neřeš. Část z nich závidí, že máš dobrou postavu, fyzičku, koníčka. Záviděli by i holubí houno na střeše.
Vůbec bych se tím nezabývala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
behas ty nebo oni? Oni nemusí mít vztah ke sportu ty třeba
k vaření, čtení nebo hudbě? Asi bys měla sama přijít na to kde jsou tvoje hranice
to ale neznamená, že se kvůli běhu prizabijes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a ta zbylá část jsou zapšklí sebestřední jedinci, kteří v životě nic nedokázali a zřejmě ani ničeho nedokážou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja chápu, že je vám to jedno. Jen z toho mám sama velký respekt a trochu i strach a prostě m to mrzí, co posloucham. Tak si říkám, jestli je to fakt tak na hlavu, nebo proč to vše.
- Citovat
- Upravit
Když se na to cítíš, jdi do toho. Natrénováno máš, ještě tréninku dost bude, tak o čem přemýšlíš?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hezky večer všem.
Před rokem jsem začala běhat. Abych si vycistila hlavu. Musím přiznat, ze jako dítě jsem dělala atletiku a chodila do sportovní třídy. Pak jsem po maturitě hoooodne (40kg) pribrala. Teď mám vse dole. Ziju normálně. Mám přítele. Postarám se. Pracuji v IT, takže práce fyzicky nenáročná.
Přihlásila jsem se na maraton. Půlmaraton jsem absolvovala loni. Příklad dnes: Uklidim doma, uvarim, pak si jdu zabehat 15-20 km v trailu, kopecky, bahno a tak. A pak udelam večeři a nic mi není.
Myslela jsem si, ze na to mám. V květnu jsem běžela VltavaRun, za víkend jsem naspala asi tak 3 hodiny a ubehla 35km. A v pohodě. Jenže na mě většina, které to řeknu, kouká přes prsty. Ze jsem magor, ze si ničím tělo, že to nechápou, ze mám radši čas investovat lépe. Je mi to lito. Zajímá me proto názor širšího spektra, než jen rodiny a známých kolem me. Díky moc.
Anonymně, nebot je to pro me citlivé. Děkuji
Zavidim a preju. Delej dal to, co te bavi a co tvemu telu dela dobre.
- Citovat
- Upravit
Já jsem to asi nepochopila. Co ti nikdo nevěří? Že uběhneš tolik? Že tě nic nebolí? Že se chystáš na maraton? Jak zní přesně ta otázka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nerozebirat s lidma, které to nezajímá, pomáhá. ![]()
Ty které to zajímá a ví o čem to je totiž podají max. Konstruktivní kritiku a blbé kecy si nechají stranou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prostě jim uteč.
S lidmi co tě nepodporují to neřeš a naopak si najdi kamadárku co taky běhá.
Běháš pro sebe, ne pro okolí.
Pokud si před pár měsíci uběhla v pohodě 35 km a stále trénuješ, tak není nejmenší důvod proč by si neuběhla 42.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Postupem času jsem se naučila brát v potaz jen názory a rady těch, kteří v tom určitém směru něco dokázali a ví o čem se baví. Nebo jsou úspěšní v něčem jiném, za co jim patří můj respekt. Ostatní výslechu a jedním uchem tam, druhým ven a myslím si svoje. Dneska si kazdej může říkat co chce, ale ty se tím řídit fakt nemusíš. Ja ti fandím
, osobně jsem uvězněn v těle co běhat nechce, chce radši kafe a zákusek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K. Rocánková píše:
Postupem času jsem se naučila brát v potaz jen názory a rady těch, kteří v tom určitém směru něco dokázali a ví o čem se baví. Nebo jsou úspěšní v něčem jiném, za co jim patří můj respekt. Ostatní výslechu a jedním uchem tam, druhým ven a myslím si svoje. Dneska si kazdej může říkat co chce, ale ty se tím řídit fakt nemusíš. Ja ti fandím, osobně jsem uvězněn v těle co běhat nechce, chce radši kafe a zákusek
Moc děkuju za názory. ![]()
Já to chápu 😀 Já miluju oboje, běh i zákusky ![]()
- Citovat
- Upravit
Hezky večer všem.
Před rokem jsem začala běhat. Abych si vycistila hlavu. Musím přiznat, ze jako dítě jsem dělala atletiku a chodila do sportovní třídy. Pak jsem po maturitě hoooodne (40kg) pribrala. Teď mám vse dole. Ziju normálně. Mám přítele. Postarám se. Pracuji v IT, takže práce fyzicky nenáročná.
Přihlásila jsem se na maraton. Půlmaraton jsem absolvovala loni. Příklad dnes: Uklidim doma, uvarim, pak si jdu zabehat 15-20 km v trailu, kopecky, bahno a tak. A pak udelam večeři a nic mi není.
Myslela jsem si, ze na to mám. V květnu jsem běžela VltavaRun, za víkend jsem naspala asi tak 3 hodiny a ubehla 35km. A v pohodě. Jenže na mě většina, které to řeknu, kouká přes prsty. Ze jsem magor, ze si ničím tělo, že to nechápou, ze mám radši čas investovat lépe. Je mi to lito. Zajímá me proto názor širšího spektra, než jen rodiny a známých kolem me. Díky moc.
Anonymně, nebot je to pro me citlivé. Děkuji