Nintendo WII U

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17630
11.7.15 10:49

Nintendo wii u

Zdravím :mavam: Má někdo tuhle konzoli? Líbíse mi víc než PS vita, ale nějak jsem nepobrala, jak to s ní přesně je. On je to ovladač do ruky a k tomu je ještě krabička, kterou nutně pro hraní potřebuju? Takže nejde vzít třeba do auta samotný ten ovladač s obrazovkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4634
11.7.15 11:27

My to máme doma, ale že by na tom samotném ovládání s displejem do ruky šly hrát hry, to si nejsem vědoma :think:. Teda já to nehraju, téměř jsem se tím nezabývala. Ale dá se na tom prohlížet internet, youtube atd. Tak možná i nějaké flesh online hry. Ale ty hry pro Wii-U hrajou kluci vždy jen přes tu konzoli a ovladače mají ty malé plus nun-chuck nebo jak se to jmenuje. A Wii-U je kompatibilní se hrami na Wii, jen se tam musí přepnout režim.
Nevím, snad nepodávám mylnou informaci. U nás to zas tak moc nefrčí. To jen, když to bylo nové 8).
PS vita má synovec a to je přesně přenosná konzole, na cesty atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
11.7.15 21:48

Jak píšou holky, přenosná není - na tabletu můžeš sice hrát bez televize ale jen do určité vzdálenosti (myslím, že max. o místnost vedle, netestovali jsme ale, takže nevím přesně), jinak je to to samé jako předchozí Wii - tedy ovládáš pohybem nebo joystickem, pohyb je řešen takovým tyčkovitým ovladačem, který máš v ruce a hýbeš s ním.

Zmíněný Kinect je taky fajn, ale každý je zaměřený na trochu něco jiného, i zdánlivě stejné hry (třeba taneční) se hrají trochu jinak, tzn. pokud chcete jen jednu, tak je lepší si to někde (občas bývá třeba i v obchoďácích) nazkoušet, jaké ovládání vám vyhovuje víc. Kinect potřebuje víc prostoru a můžou s ním mít problém menší děti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
12.7.15 07:15

Taky jsme měli Xbox s Kinectem, už je to déle. Ale jak je výše zmíněno, je potřeba hodně prostoru a taky dobré osvětlení. Nám to jinak špatně ty pohyby snímalo a nebylo to ono.

Opravdu je dobré si to někde předem vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí