Nitroděložní tělísko - píchá partnera

463
22.4.16 08:02

Nitroděložní tělísko-píchá partnera

Máte taky někdo problém s nitroděložním tělískem-partner si stěžuje, že ho to při styku často bolí a píchá. Zavedené je správně-na ultrazvuku doktor nic špatného nevidí..Já teda nic necítím, jsem s ním krom tohohle spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
456
22.4.16 08:09

Zkrátit vlákna, co na to říct jiného? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.4.16 08:18

@Malto ale jeho prý píchá přímo to tělisko(vlákno je měkké-nepíchá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.4.16 08:24

Tak ten konec toho vlakna pichat muze, pres vsechnu tu tkan je blbost, aby ho pichalo telisko, to by prvni pichalo tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
22.4.16 08:25

Nesmysl, to by muselo být vylezlé z dělohy venku, to by na gyndě museli být mimoni, aby to tam nevyděli, to musí být jedině vlákno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
22.4.16 08:28

Není to možné, je to malinká věc schovaná v děloze, ne v pochvě. Navíc proti pochvě a tedy i penisu je naplocho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.4.16 08:44

Tak že by ho opravdu píchalo to vlákno? To je tak přecitlivěnej? To by ale šlo opravdu zkrátit, to by bylo třeba po problému. To je práce s chlapama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
22.4.16 08:47
@Nickyx píše:
Tak že by ho opravdu píchalo to vlákno? To je tak přecitlivěnej? To by ale šlo opravdu zkrátit, to by bylo třeba po problému. To je práce s chlapama :roll:

Já ho třeba ani zkrácené nemám, ale konec mám zastrčený do čípku a celé je vlastně schované. Když jsem jednou byla u jiného gynekologa, tak mojí doktorku moc chválil, že vůbec nic do pochvy nevykukuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.4.16 08:50

Mně teď má doktor zavádět nové, tak mu to zkusím říct, jestli to taky takhle může udělat(to bude rád) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.4.16 08:59
@Nickyx píše:
Tak že by ho opravdu píchalo to vlákno? To je tak přecitlivěnej? To by ale šlo opravdu zkrátit, to by bylo třeba po problému. To je práce s chlapama :roll:

kdyz si prstem sahnes na konec toho vlakna, tak to picha jak jehla, to nemusi byt ani precitlively

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.25 22:25

Ahoj. Tělísko mám od prosince. Furt špiním, tak mi Dr. předepsala Cyclo3forte, snad zabere. Muž na začátku říkal, že je to u mě vevnitř jiný, pak asi za 2 měsíce říkal, že ho to píchá. Před pár dny jsem byla u gynekoložky kvůli špinění. Tělísko je na správném místě, říkala jsem jí, že muži vadí, tak ho přitřihla prý o 2 cm. Od té doby muž říká, že je to ještě horší, že to fakt bolí, dokonce některé polohy vůbec nešly :?… Co s tím? Nechci si kvůli tomu nechávat vyndavat tělísko za 6000,–… Je vůbec nějaké řešení?

• Citovat
  • Upravit
6626
31.3.25 00:28

Špiníš, partner má bolesti při sexu…… vybodla bych se na peníze a nechala to vyndat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
31.3.25 07:04

Ahoj, my jsme meli ten samy problem a vlakno jsme museli nechat zkratit. Dokoce nekolikrat. Mela jsem Gynefix. Nakonec se vlakno muselo tak zkratit, ze kdyz jsme sli telisko vyndavat, museli to udelat pod narkozou. Ted mam mirenu, tak doufam, ze ten samy problem nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.25 08:10
@Anonymní píše: Více

Ja mit telisko nemohla, mam rada prsteni a partner me s nim pri tom hnul. Strasna bolest, krvaceni. Gyndarka pak neverila..pry..jak se vam to povedlo, bylo hnute uplne jinam. Uz nikdy vice.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.25 09:37

@lísteček
Mám Mirenu :nevim:… A to zkrácení několikrát pomohlo?

Obnovitelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí