Nitroděložní tělísko-těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.6.14 20:47

Nitroděložní tělísko-těhotenství

Ahoj chci se zeptat jestli je možné, když si dám tělísko Mirenu, po jejím vyjmutí potom otěhotnět :think: známa mi říkala, že by to mohl být problém. Jak půjdu na gyndu, tak se na to doktorky zeptám jaké jsou rizika ;)jde o to, že bych do pěti let chtěla další miminko, ale obávám se, že to třeba nebude možné. Možná už tohle téma, tady bylo probíráno.

Máte některá, tady z vás maminek nějakou zkušenost? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
17.6.14 20:49

Moje mamka tělísko měla a po něm otěhotněla ještě dvakrát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
17.6.14 20:50
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat jestli je možné, když si dám tělísko Mirenu, po jejím vyjmutí potom otěhotnět :think: známa mi říkala, že by to mohl být problém. Jak půjdu na gyndu, tak se na to doktorky zeptám jaké jsou rizika ;)jde o to, že bych do pěti let chtěla další miminko, ale obávám se, že to třeba nebude možné. Možná už tohle téma, tady bylo probíráno.
Ahoj, mam zkusenost a otehotnela jsem bez problemu:-)Máte některá, tady z vás maminek nějakou zkušenost? děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
17.6.14 20:51

No, to je dobrej blábol…Po vyjmutí tělíska vlastně můžeš otěhotnět ihned. Já měla nehormonální a po vyjmutí jsem otěhotněla po 6 měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.14 20:54

Tak to je super já právě jsem se toho lekla jak mi to řekla :) jistě, že každé tělo je jiné a jinak ta to reaguje :think:

• Citovat
  • Upravit
29577
17.6.14 21:07

:lol: tak já po vyjmutí otěhotněla pokaždé na jeden šoust. Neplánovaně. Pokaždé v té jednoměsíční pauze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.14 21:09

@berry4 to ráda slyším :potlesk: chci si dát to hormonální tělísko. Tak snad to bude taky fajn :)

• Citovat
  • Upravit
8389
17.6.14 21:09

Zrovna o tom kecáme v jedné diskuzi. Já ho asi budu vyndavat předčasně a právě jsem se mudra už ptala jak je to z otěhotněním a prý se můžem snažit ihned. Žádný problém. A jedna má zkušenost, že po Mireně otěhotněla ihned. :palec: Takže neboj, Mirena je lepší a šetrnější než klasická antik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
17.6.14 21:13
@Anonymní píše:
@berry4 to ráda slyším :potlesk: chci si dát to hormonální tělísko. Tak snad to bude taky fajn :)

No…já ale kopu za nehormonální. To je věc druhá. Nevidím důvod, proč do sebe cpát hormony, když nehormonální funguje stejně a azs*rat si tělo svinstvem, které mi víc škodí, než dělá službu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.14 21:19

@berry4 právě, že prášky nechci brát, protože zasírají tělo :nevim: a když jsem se bavila po porodu z doktorkou, tak mi říkala, že hormonální tělísko je lepší, protože je tam dvojí ochrana, že se může stát, že se pohne a je vymalováno :) ty hormony prý nejsou v celém těle jen, tam dole :nevim: tak jsem z toho nejistá, protože chci, pro sebe jen to nejlepší

• Citovat
  • Upravit
29577
17.6.14 21:22
@Anonymní píše:
@berry4 právě, že prášky nechci brát, protože zasírají tělo :nevim: a když jsem se bavila po porodu z doktorkou, tak mi říkala, že hormonální tělísko je lepší, protože je tam dvojí ochrana, že se může stát, že se pohne a je vymalováno :) ty hormony prý nejsou v celém těle jen, tam dole :nevim: tak jsem z toho nejistá, protože chci, pro sebe jen to nejlepší

Kecy v kleci. Každej hormon působí komplexně, ne jen tam dole. Doktoři mají z Mireny slušnej vejvar, proto ho cpou všude, kde vidí, že žena neví, netuší…
Co je nejlepší? Nechceš HA a chceš jít zase do hromonů? Bezhormonální působí stejně, ale jen bez nich. To je celé.
Apropos-hejbaj se všechna tělíska, výsledek je všude stejný. Těhotenství.
Ale to procento je mizivé, spíš je to o gynekologovi, jak moc je schopen podle čípku odhadnout velikost tělíska.
Měla jsem jich už několik, pro mě je nejlepší klasika s mědí. Ale nic není ztraceno, když nesedne tohle, máš ještě se zlatem, nebo jen umělohmotné… Každopádně sranda s Mirenou tě vyjde za jeden vsun kolem 5-6 000,za klasiku 500-1500. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.14 21:27

@berry4 jo, že ono je fakt, že vývar z toho mají dobrý a obyč stojí kolem 1500kč což se srovnánim s Mirenou je hodně velký rozdíl. Právě, proto se na to ptám ;) nechci ohrožovat sebe a jednou ani to malé.

• Citovat
  • Upravit
3870
17.6.14 22:12

Myslím, že by po vyjmutí s otěhotněním neměl být problém.
Já měla tělísko - nehormonální, vyndat jsem si ho nenechala, páč jsem to nestihla, vyšlo po mě po porodu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.14 05:59

@Dana27 8o tak teď je jasné, že nehormonální si nedám 8o tohle jde? teda tak to je síla :D

• Citovat
  • Upravit
43028
18.6.14 06:18
@berry4 píše:
Kecy v kleci. Každej hormon působí komplexně, ne jen tam dole. Doktoři mají z Mireny slušnej vejvar, proto ho cpou všude, kde vidí, že žena neví, netuší…
Co je nejlepší? Nechceš HA a chceš jít zase do hromonů? Bezhormonální působí stejně, ale jen bez nich. To je celé.
Apropos-hejbaj se všechna tělíska, výsledek je všude stejný. Těhotenství.
Ale to procento je mizivé, spíš je to o gynekologovi, jak moc je schopen podle čípku odhadnout velikost tělíska.
Měla jsem jich už několik, pro mě je nejlepší klasika s mědí. Ale nic není ztraceno, když nesedne tohle, máš ještě se zlatem, nebo jen umělohmotné… Každopádně sranda s Mirenou tě vyjde za jeden vsun kolem 5-6 000,za klasiku 500-1500. 8)

kdyz mas lek podany lokalne - coz je ten pripad - tak je ucinna koncentrace v miste, kam ho podas a do tela se vstreba minimum. kdyz mas lek podany celkove, tak musis te ucinne koncentrace dosahnout v celem tele, abys ji mela i v cilovem organu. Tedy hormonalni telisko je daleko lepsi,. nez hormonalni antikoncepce tabletkova.
Myslim, ze stopovych mnozstvi hormonu se nemusis bat, vzdyt i pilule jsou dneska slaboucke a funguji.

ja bych spis resila jestli telisko nefunguje na principu rannych potratu, to by zase vadilo me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí