Nitroděložním tělísko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1850
24.10.18 19:24

Ahoj, dříve jsem na záněty trpěla, pak jsem byla těhotná a ustalo to..po porodu jsem si nechala zavest tělísko a začalo to znovu, nejen záněty ale trvala bolest při močení že jsem se musela při tom předklánět..urologa napadlo že by to mohlo byt tělískem, gynekolog se přikláněl ke srůstům po císaři.tělísko jsem si nechala odstranit a od té doby po zánětech a bolestech ani stopy…joca ms byla s tělískem dvakrat tak dlouhá a silná.Špinila jsem půl roku po zavedení.Za mě už neee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
24.10.18 22:08

@Oplatečka děkuji za odpověď, jsem nerodička (17let), doktorka mi doporučovala tělísko kvůli minimálnímu vlivu na vaječníky, ale jsem ráda, že jsem zatím bez zánětů, tak asi ještě počkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
25.10.18 13:06

@an24 Spoustě žen zase vyhovuje, je to asi případ od případu..Ještě jsem tu četla něco o ,,nehormonální kuličce" která je teď nová na trhu, nějaká slečna tu psala že si to nechala zavést místo tělíska.Tak se zkus poptat svojí gyn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
25.10.18 13:16

já měla tělísko Jaydess a vypadlo mi, nakonec jsem byla ráda, měla jsem po něm hrozné boláky - akné, už bych do toho nešla, ale jen můj názor. :-)
já používala a budu používat pesar, přes počáteční odpor, jsem velmi spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.10.18 19:35

@Káťa19 to vypadnutí je dost morbidní :roll: o pesaru hodně uvažuji (caya), už jsem byla rozhodnutá, že si ho pořídím, pak jsem ale našla zprávu jedné paní, že s cayou otěhotněla a hodně rychle jsem si to rozmyslela… navíc všude upozorňují, že kvůli tlaku na močové ústrojí je nevhodné pro náchylné ženy, že způsobuje záněty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí