Nízká sliznice

206
22.4.10 16:35

nizka sliznice

ahojki taky koukam že nejsem první kdo má nizkou sliznici mam jí 6mm a dr mi už 5měsícu řika že musim mit aspon 8mm.Už to zkooušime 3roky byla jsem 2krat na ivf a poprve jsem měla sliznici jen 5mm a povedlo se to jen jsem sla na redukci poněvač se nevyvijelo…tak zkusim ten čaj a uvidim..beru same hormony jako estrimax,anopyrin a prednison take mi nasazuje utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2663
22.4.10 20:06

rendo když jsem chtěla první dítě a furt to nešlo,udělal mi dr biopsii děložní sliznice(je to nějakých 14 let,tenkrát se ještě nedala sliznice měřit utz) a vyšel mi úplně katastrofální výsledek,sliznice prý nenaroste do té výšky,aby se v ní udrželo vajíčko,prý ale všechno se dá léčit…než vůbec s nějakou léčbou začal,tak jsem do tří týdnu po tom výkonu otěhotněla a dneska už máme téměř 13 letého kluka :palec: …takže nezoufej,určitě jdi do bylinek a určitě se zadaří :hug: (jo a u mě byl nakonec důvod primární sterility pravd.ntéměř neprůchodný čípek :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
22.4.10 20:14

Rendo,
já jsem byla zrovna včera u mé dr. na kontrole a říct jí, že mi vyšel slabě pozitivní TT (ještě ale před termínem očekávané MS) a dr. mi řekla, že mám slizinici je 5 mm, že to na těhu vůbec nevypadá. Prý by měla být min 10 mm. Dnes mi vyšel pozitivní TT znovu a čárka byla výraznější. Tak nevím. Dám vědět, jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
r10
41
21.5.10 12:00

rendoo,mohu se zeptat jaky čaj se ma pit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
26.5.10 16:31

sliznice

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat kolik by měla být sliznice 14 den od menzes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
figura
26.5.10 17:34

Ahoj. Já nevím, jaká by měla být 14. den, ale když jsem byla na kontrole 12.den, tak jsem ji měla 9 mm a to říkala doktorka, že to je slušný..že to je v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
5724
29.5.10 14:39

Ahoj holky,

nevíte jestli je to normální cyklus, když jsem 17DC měla výšku sliznice 17 mm a ovu pořád nebyla nebo by se mohlo jednat eventuelně o prvopočátek těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.5.10 19:45

r10..kontryhelový čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie