Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojki taky koukam že nejsem první kdo má nizkou sliznici mam jí 6mm a dr mi už 5měsícu řika že musim mit aspon 8mm.Už to zkooušime 3roky byla jsem 2krat na ivf a poprve jsem měla sliznici jen 5mm a povedlo se to jen jsem sla na redukci poněvač se nevyvijelo…tak zkusim ten čaj a uvidim..beru same hormony jako estrimax,anopyrin a prednison take mi nasazuje utrogestan.
rendo když jsem chtěla první dítě a furt to nešlo,udělal mi dr biopsii děložní sliznice(je to nějakých 14 let,tenkrát se ještě nedala sliznice měřit utz) a vyšel mi úplně katastrofální výsledek,sliznice prý nenaroste do té výšky,aby se v ní udrželo vajíčko,prý ale všechno se dá léčit…než vůbec s nějakou léčbou začal,tak jsem do tří týdnu po tom výkonu otěhotněla a dneska už máme téměř 13 letého kluka
…takže nezoufej,určitě jdi do bylinek a určitě se zadaří
(jo a u mě byl nakonec důvod primární sterility pravd.ntéměř neprůchodný čípek
)
Rendo,
já jsem byla zrovna včera u mé dr. na kontrole a říct jí, že mi vyšel slabě pozitivní TT (ještě ale před termínem očekávané MS) a dr. mi řekla, že mám slizinici je 5 mm, že to na těhu vůbec nevypadá. Prý by měla být min 10 mm. Dnes mi vyšel pozitivní TT znovu a čárka byla výraznější. Tak nevím. Dám vědět, jak jsem dopadla.
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat kolik by měla být sliznice 14 den od menzes?
Ahoj. Já nevím, jaká by měla být 14. den, ale když jsem byla na kontrole 12.den, tak jsem ji měla 9 mm a to říkala doktorka, že to je slušný..že to je v pořádku.
Ahoj holky,
nevíte jestli je to normální cyklus, když jsem 17DC měla výšku sliznice 17 mm a ovu pořád nebyla nebo by se mohlo jednat eventuelně o prvopočátek těhotenství?