Nízké beta hcg
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nízké beta hcg
Ahoj byla jsem na prvním screeningu a zjistili mi velmi nízkou hodnotu beta hcg 17,44IU/I přitom rizika jsou trizomie 21- 1:19551 trizomie 18 - 1:20 000 a trizomie 13 - 1:20000 malé riziko a hned mě posílali na plodovou vodu tu jsem odmítla mám jít znovu na screening 9.12. Přitom screening negativní miminko v pořádku nosní kost přítomna nožičky ručičky vše v pořádku máte zkušenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Kacenkakaku Ahoj, já měla opačný problém. Měla jsem vysoké beta HCG. Prvně mi to riziko vyšlo 1:1100, jaká trizomie konkrétně si nepamatuju. Ultrazvuk byl také v pořádku. Doktor mi znovu odebral krev v 16.týdnu na kombinovaný test. Ten vyšel dobře a riziko se zvýšilo na 1:100000. Říkal, že po tom prvním výsledku to lepší být ani nemůže. Od toho, kdo ty testy vyhodnocoval mi přišlo také doporučení podstoupit ještě amniocentézu nebo placené krevní testy, ale odmítla jsem a i můj gynekolog mi řekl, že mu to při tom výsledku příjde naprosto zbytečný. Termín porodu mám v pondělí a těhotenství je bez problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@PrincesseLucy děkuji mockrát také jsem zatím plodovku odmítla a uvidím co bude v tom 16 tt modlím se aby vše dopadlo dobře snažili jsme se skoro 5 let a miminko je z ivf takový zázrak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kacenkakaku máte ty čísla dost vysoká, myslím, že to bude v pohodě. Držím pěsti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@PrincesseLucy doufám, že screening teď bude v pořádku budou mi znovu nabírat krev
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nízko položená placenta 38tt
- Odběr HCG Praha - rychlé výsledky
- Den před MS, HCG menší jak 2
- Vrchol HCG v 8.tt
- Masticha a nízký krevní tlak
- Hodnota HCG. Rozumíte tomu výsledku prosím?
- Předčasný porod a nízká váha miminka
- Nízká koncentrace likvoru