Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V nemocnici se určitě nespletli. Podle ultrazvuku je to přesnější než orientační výpočet podle menstruace. Pokud bude srdico a plod se bude vyvíjet jak má, tak není důvod ti měřit HCG.
Kdyby si nelitala po doktorech tak zbytečně brzo, ušetřis si nervy.
Musíš počkat…že by se doktor přepsal..no úplně vyloučit to nelze ale nemyslím si…
HCG má široké normy a s tvými hodnotami se do nich myslím vlezeš, to bych se nebála. Já si také myslím, že jsi do nemocnice vůbec nemusela, stačilo počkat na tvou doktorku. Zbytečně tě to vystresovalo.
@Anonymní píše: Více
Já jsem musela do nemocnice ohledně žlučníku, brali mě totální křeče a na chirurgii si mysleli, že to bude souviset s tím těhu. Jinak bych tam ani nesla a čekala na svoji gyn.
Tak řekli ti, že mají podezření na mimoděložní nebo že vidí srdce a vše se zdá ok? Nějak nechápu…
Měli podezření má mimodelozni, tak si mě nechali v nemocnici. Po 2 dnech už podezření neměli. Plod byl vic vpravo, než by měl být. Po týdnu na kontrole bilo srdce, co je na tom k nepochopení?
@Anonymní píše: Více
To, jak to bylo napsáno. Vůbec to nedávalo smysl, co teda vlastně se děje. Nepochopila jsem z toho původního příspěvku, že jsi u nich byla hospitalizována na pozorování.
Takže ale těhotenství je v děloze a vše se dle doktorů zdá být v pořádku? A tobě se nezdá, že po týdnu jakoby vyrostlo embryo jen o den?
Pokud je to tak, tak fakt budeš prostě muset počkat na kontrolu, bohužel. Mohli to prvne blbě změřit, mohli to změřit blbě teď, mohli se upsat…to prostě nikdo nemůže říct.
Holky mám takovou otázku.. řekli mi v nemocnici, že mají podezření na mimoděložní, první den v pondělí naměřili 5 000 něco hcg a ve středu 6000 něco hcg. S tím že jsem ve středu byla 5+5 a Po týdnu jsem šla k nim na kontrolu, hcg mi nebrali, říkali ze vše vypada v pořádku ale ve zprávě bylo napsáno ze jsem 5+6 (po týdnu) a ze vidi srdíčko.
Moje doktorka měla dovolenou a tento tyden už konečně bude a v pátek jdu na kontrolu. Myslíte, že když mi třeba v pátek bude brat hcg, a bude nízké jako ty předešlé tak je to spatne? I když mu bije srdíčko? Já hrozne doufám, ze se v nemocnici spletli s těmi týdny a prohodila 6+5 na 5+6 tt. Protože v tu dobu, jsem měla být 6+5.
Ms jsem měla 10.7 naposledy 5 dní. A ovulaci jsem měla 16. Den po ms