Nízké HCG a srdíčko

Anonymní
2.9.24 10:27

Nízké hcg a srdíčko

Holky mám takovou otázku.. řekli mi v nemocnici, že mají podezření na mimoděložní, první den v pondělí naměřili 5 000 něco hcg a ve středu 6000 něco hcg. S tím že jsem ve středu byla 5+5 a Po týdnu jsem šla k nim na kontrolu, hcg mi nebrali, říkali ze vše vypada v pořádku ale ve zprávě bylo napsáno ze jsem 5+6 (po týdnu) a ze vidi srdíčko.
Moje doktorka měla dovolenou a tento tyden už konečně bude a v pátek jdu na kontrolu. Myslíte, že když mi třeba v pátek bude brat hcg, a bude nízké jako ty předešlé tak je to spatne? I když mu bije srdíčko? Já hrozne doufám, ze se v nemocnici spletli s těmi týdny a prohodila 6+5 na 5+6 tt. Protože v tu dobu, jsem měla být 6+5.

Ms jsem měla 10.7 naposledy 5 dní. A ovulaci jsem měla 16. Den po ms :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35701
2.9.24 11:13

V nemocnici se určitě nespletli. Podle ultrazvuku je to přesnější než orientační výpočet podle menstruace. Pokud bude srdico a plod se bude vyvíjet jak má, tak není důvod ti měřit HCG.
Kdyby si nelitala po doktorech tak zbytečně brzo, ušetřis si nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
2.9.24 11:22

Musíš počkat…že by se doktor přepsal..no úplně vyloučit to nelze ale nemyslím si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.24 11:27

HCG má široké normy a s tvými hodnotami se do nich myslím vlezeš, to bych se nebála. Já si také myslím, že jsi do nemocnice vůbec nemusela, stačilo počkat na tvou doktorku. Zbytečně tě to vystresovalo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.24 11:28
@Anonymní píše: Více

Já jsem musela do nemocnice ohledně žlučníku, brali mě totální křeče a na chirurgii si mysleli, že to bude souviset s tím těhu. Jinak bych tam ani nesla a čekala na svoji gyn.

• Citovat
  • Upravit
1150
2.9.24 13:41

Tak řekli ti, že mají podezření na mimoděložní nebo že vidí srdce a vše se zdá ok? Nějak nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.24 13:49

@JuicyLucy

Měli podezření má mimodelozni, tak si mě nechali v nemocnici. Po 2 dnech už podezření neměli. Plod byl vic vpravo, než by měl být. Po týdnu na kontrole bilo srdce, co je na tom k nepochopení?

• Citovat
  • Upravit
1150
2.9.24 13:54
@Anonymní píše: Více

To, jak to bylo napsáno. Vůbec to nedávalo smysl, co teda vlastně se děje. Nepochopila jsem z toho původního příspěvku, že jsi u nich byla hospitalizována na pozorování.

Takže ale těhotenství je v děloze a vše se dle doktorů zdá být v pořádku? A tobě se nezdá, že po týdnu jakoby vyrostlo embryo jen o den?

Pokud je to tak, tak fakt budeš prostě muset počkat na kontrolu, bohužel. Mohli to prvne blbě změřit, mohli to změřit blbě teď, mohli se upsat…to prostě nikdo nemůže říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí