Noční bolest v krku

17.3.24 10:32

Noční bolest v krku

Ahoj, třeba mi někdo poradí. Před 3 týdny jsem měla obyčejnou rýmu. Po pár dnech konec. A před týdnem mě začalo škrábat v krku, v noci to přejde do bolesti v krku, každé polknutí bolí jak čert :cert: Do toho se mi spustila hustá rýma, ráno po probuzení žluté hleny (omlouvám se za popis :oops: ) a kašel. Rýma ani ten kašel mě nějak extra neomezuje, nemám teploty, nic. Škrábání v krku přes den přestalo, ale ty noci :zed: Přijde mi, že mám asi z kašlání podrážděný krk a v noci, jak nepolýkám, tak se to zhorší. Jediné, co mi na to zabírá je Priesnitzův obklad, ale stávejte každou noc v polovině spánku a motejte si krk :lol: bohužel toho moc nemůžu, jsem ve 26tt. Nemáte holky někdo nějakou babskou radu, nebo i vlastní zkušenost? Za pár dnů letíme k moři a byla bych ráda ok… Aspoň ten krk :roll: Rýmu a kašel předpokládám, že mi mořský vzduch vyléčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2236
17.3.24 10:35

Já myslím, že u toho moře to přejde :) Jinak doporučuju kloktat Vincentku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.24 10:38
@dickys píše: Více

Ach jo, to bych ráda… Ale žijeme v Anglii, tady ji asi neseženu :? ale zkusím. Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.3.24 11:42

Můžeš kloktat i slanou vodou, jestli neseženeš Vincentku. Tak cca půl lžičky soli na sklenici vody. V noci mi to vždy pomůže. Já bych v popisovaném případě i vyplachovala nos konvičkou Rhino Horn, jestli jí seženeš. Vypláchneš tím ty žluté nudle a nebudou ti v noci stékat do krku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5769
17.3.24 14:00

@Barevné klubíčko pokud jsi těhotná a silně kašleš, měla bys jít k doktorovi. Měla bych obavy, aby to nemělo vliv na donošení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.24 14:44
@Petrina.K píše: Více

Ano, konvičku mám, proplachuji. A ta sůl, nemůže mi to ten krk spíše podráždit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.24 14:45
@Veveří píše: Více

Naštěstí silně ne, párkrát za hodinu lehce zakašlu. Není to žádné dušení nebo záchvaty kašle. Mě jde spíš o tu noční bolest v krku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
17.3.24 16:14

Jednou za cas se mi to take stava. V noci a rano silena bolest v krku, polykani peklo, ale jinak nic. U sebe jsem vypozorovala, ze to dela suchy vzduch v loznici. Jak je vysusena sliznice, tak to boli. Na me zabira zvlhcovat vzduch v loznici a i v noci pit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.24 16:52
@Asfi píše: Více

Děkuji, zkusím zvlhčit vzduch :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.3.24 21:47
@Barevné klubíčko píše: Více

Zkus to jednorázově a uvidíš. Jako takovou první pomoc. Je to babská rada, poradili mi to v lékárně při prvním těhotenství. Nebo zkus vygooglit další nechemické způsoby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.24 10:50
@Petrina.K píše: Více

Zkoušela jsem včera kloktat průběžně celý den a v noci mě sice v krku bolelo, ale míň… Tak snad se to lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí