Pupínky na ruce

Anonymní
17.3.24 09:57

Pupínky na ruce

Ahoj,

nenapadá někoho, co by tohle mohlo být za pupínky? Jsou tvrdý, nesvědí, ale bolí. Jsou jen na boku ruky a dvou prstech. Když na ně koukám hodně z blízka, je v nich černá tečka v některych, skoro jak bradavice. Ale bradavice to nebudou, pred 14 dny se to objevilo na ruce mamce, uz ji to mizi, vcera se objevilo me. Ja jsem tehotna, tak mam ze vseho ted vetsi vitr…asi bych si toho ani nevsimla, ale bolela me ta ruka pri uklidu, jak kdybych byla riznuta, tak jsem zacala zkoukat ruku…

Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.3.24 09:58

Jeste ty fotky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.24 11:57

Nikdo nic?! :think:

• Citovat
  • Upravit
1
16.5.24 16:23

To by mě také zajímalo, také je mám, ale pořád víc a víc :roll:
Zkoušela jsem to i jehlou rozdrbnout, ale nic 😅 jen po tom zůstane takhle tečka jako na obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.10.24 14:38

Byla jste na kožním jestli to není svrab?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.24 14:47

Ja s tim na koznim byla, doktorka si myslela, ze 7. nemoc, coz byla blbost, tu jsem vedela, ze nemam. A jinak jeji druha moznost byl nejakej druh ekzemu. Kazdopadne u me to behem 3 týdnů zacalo samo mizet a do 6 tydnu byla ruka cista. :) dostala jsem na to mast, ale nepouzila ji, nechtela jsem v tehotenstvi.

• Citovat
  • Upravit
2
24.11.24 13:03
@Anonymní píše: Více

Dobrý den, já jsem tohle měla taky ale teda to trochu lechtalo a doufám že to nikdo nemá kdo sem něco napsal protože to byl horor byla jsem mesic v nemocnici a nemohla nic vzít ani se na to postavit a doktoři vůbec nevěděli až nakonec to v Plzni uzavřeli jako Erythema exsudativum multiforme ale není to jisté. Mám z toho každopádně můry do teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.9.25 16:33

Můžete být disidroticky ekzém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie