Noční neskutečny řev :-(

87
19.11.12 09:13

Noční neskutečny řev :-(

Ahoj holky, našla jsem tady sice pár podobných diskuzí, ale vždy se psalo že to trvá jen pár dní… proto zakládám nové téma. Nevím jestli mi pomůžete, spíš už je to ze zoufalství aspoň o svěření se… Malému teď bude 6 měsíců, byl vcelku klidné a hodné mimi, nikdy toho sice moc nenaspal, ale co se noci týkalo, tak byl hodný a spinkal. To že se někdy vzbudil pro dudlík, mokrá plína atd. neřeším to mi příjde normální, ale posledních 14 dní je to katastrofa a už nevím co s ním dělat. Večer je boj ho vůbec uspat a příjde pravidelně půlnoc a pak třetí ráno a nastane neskutečný řev :,( ale takový, jak kdyby ho na nože brali a není možnost ho nijak utišit. Jediné co někdy zabere je dát mu napít, není to totiž takový klasický pláč když brečí když má hlad… :( a ikdyž jsem mu zkusila dát mliko, tak si párkrát cucnul a konec, takže z hladu to asi nebude… napadly mě už i zoubky, ale to by přece brečel kdykoliv ne? Ne jen prostě v ty dané doby a přes den nic… :think: a když jsem i zkoušela dásinka, tak mi nepřišly nijak neobvyklé než vždycky. Už nevím co s ním… jsem nevyspalá, zoufalá a nejhorší, že se nevyspí ani manžel který vstává ve 2 ráno… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
19.11.12 09:16

Spodní zoubky dopředu být vidět nemusí.. A jak spí přes den? Když píšeš, že je boj ho uspat, třeba není unavenej? Jinak ty zuby - vždycky řvou víc v noci, přes den se nějak zabavěj a tolik na to „nemyslej“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.11.12 09:17

Ještě mě napadlo, jestli jste nezačali přikrmovat? Třeba ho tlačí bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
19.11.12 09:19

Moje dcerka to měla podobně. V noci řev, jíst nechtěla, dásně v normě, bez teploty a za 14 dní se vyklubaly dva zuby. Třeba by pomohlo dát něco na žužlání, já dávala plínu..

Příspěvek upraven 19.11.12 v 09:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
19.11.12 09:20

Řekla bych, že to jsou zuby… včera jsem s dcerkou takhle bojovala od 2 do 5 ráno, dneska od 10 do 1… :roll: roste jí spodní dvojka 8o má tam bouli a bílou čárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

Tohle mi dělal syn taky, buď si prdnul a rozerval se, asi ho to nějak bolelo, nebo ho něco tlacilo v bříšku :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87

Přes den si hodím svoji klasickou 20-ti minutovku, tak spinká už od malinka a je vyspaný. A to je právě to, že unavený je, šmidlí si oči, drtí uši a někdy ho pomalu ani nenakrmím jak už se mu zíve, ale dám ho do postýlky a začne se vrtět, kroutit a dělat všechno možné jen ne spát. Potom po té zhruba hodině usne, ale nastane potom to co jsem psala… aha a může to trvat opravdu tak dlouho v kuse? Myslím těch 14 dní??? Co jsem tady četla, tak se hodně psalo, že třeba pár dní, pak je klid a pak zase. Vím, že každé mimi je jiné, ale jestli to bude trvat ještě dýl, tak už asi skončím u chocholouška :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
19.11.12 09:21

Tak mu zkus dát jednou na noc na zkoušku Nurofen nebo Panadol. Jestli bude spát líp, tak to bude asi od těch zoubků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.11.12 09:22

No přikrmovat sme začali… to jsem si s tím nijak nespojovala… může to být i tím? Když on toho ani moc nesní, zatím mu to moc neleze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.11.12 09:24

Holky jste zlaté, děkuji moc. Nevím proč mě to s tím Nurofenem taky nenapadlo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
19.11.12 09:30

Syn něco podobného dělal kolem osmého měsíce. Budil se ve tři ráno se šíleným řevem. Nakonec u nás pomohlo dát ho do spacího pytle. Nevím, jestli to bylo tím, že mu byla zima, každopádně od té chvíle spí celou noc bez buzení.

Příspěvek upraven 19.11.12 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.11.12 09:31

A jinak žužle taky pořád něco i slintá, ale nejhorší je, že tohle dělá už od 3 měsíců, takže teď nepoznám jestli to dělá účelově kvůli zoubkům nebo že si hraje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.11.12 09:33

Ve spacím pytli spinkáme, má i teplou deku, takže zima asi ne. To už mě taky napadlo, ale zase opačně jestli mu není horko, tak jsem dala tenčí deku a výsledek 0 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.11.12 09:33

@Henonika to brzo poznáš.. Jinak malá řvala vždycky až v ten den, kdy se jí zub proklubal ven úplně.. Teď se jí klube stolička a ani o tom neví.. Ale každý dítě to snáší fakt jinak.. A k tomu přikrmování - než si zažívací trakt zvykne může ho tlačit i ta troška co sní.. Těžko říct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
19.11.12 09:35

Určitě to můžou být i zuby, já si taky myslela, že když rostou, tak je dítě protivné pořád ale omyl, u nás to začalo když malá měla 6,5 měsíce, do té doby usínala krásně a v noci se vzbudila tak 2× na kojení ale najednou změna, uspat jsem ji zaboha nemohla, v noci se občas vzbudila i 8× ale přes den v pohodě. No a je to pár dní, co vylezl první zoubek, taky to předem vůbec nebylo poznat…trvalo to přes měsíc, občas teď spí líp ale pořád to není jako dřív, asi polezou další zuby. Možností je víc, pokud jsi začala přikrmovat, může to být i tím, zkusila bych dát před spaním nějaké kapky na bolení bříška. A nic nedáš za to, když koupíš v lékárně Calgel a namažeš malému dásně, je to přírodní a pokud to jsou opravdu zuby, třeba se malému uleví. Já když už nevěděla jak malou utěšit, mázla jsem jí dásně Calgelem a bylo po pláči ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí