Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, proto přebaluji ještě pře krmením
sice u toho někdy jančí, ale pak se napije a usne ![]()
Neprebaluju, jen kdyz se pokadi, ale to se uz nestava. Nikdy nebyl opruzeny, ani dcera, ani syn. Rano taky kolikrat nemazu hned na prebalovak, jsem rada ze ziju. ![]()
V noci se ma spat, kvalitni spanek potrebujes jak ty, tak ditko, ja si rikam, ze na plnou plinu jeste nikdo neumrel, ale na nevyspani jo. Taky proto tak place, vytrhla jsi ho ze spani a on nemuze zabrat.
Dcera se vetsinou vyprazdnovala behem kojeni, takze jsem prebalila a dokojila ke spani.
Před kojením a později už vůbec nebo max. jednou za noc, ideálně vychytat když se začne budit, napít a spát dál (většina dětí čůrá hned po úplném probuzení)
Kdyz nechas pres den casto provetrat zadecek, omyjes ho po noci dobre vodou, tak opruzeninam predejdes.
Ja jakmile vstaneme, tak ho davam na nepromokavou podlozku a tam vetra.
Vzdy jsem zkontrolovala jestli neni pokadenej a pokud nebyl, neprebalovala jsem ho. A opruzeniny nemel.
Malej ma 4.mesic a taky v noci neprebaluju. nekdy spi celou noc, tak ma taky jen jednu plinku..
Malej ma 4.mesic a taky v noci neprebaluju. nekdy spi celou noc, tak ma taky jen jednu plinku..
Přebaluji, ale poté co čtu, se na to asi vyprdnu
. Je fakt, že malého to nevzbudí - buď spí během krmení a spí pak i při přebalování nebo se budí na jídlo s křikem a to stejně nespí
.
Ja prebaluju jak kdy, kdyz vim, ze jsem ho prebalovala dve hodky zpatky, tak krmim hned a jen pak nakouknu zboku kdyz je v klidu a zhodnotim situaci
Kdyz vim, ze uz je to dlouho a ma tam asi hodne nacurano, taky prebaluju pres kojenim. Sice si u toho malem vyrve plice, protoze to neni zrovna to, o co si rikal
ale zato se pak tom kojenim uklidni hezky a pak uz ma klid a nemusim ho uz nicim otravovat. Pokud by se teda nepokadil hned nato, ale to on nedela v noci vetsinou. Jen grkne, prdne a usne
Ja to navic delam v tomhle poradi i proto, ze kdybych ho hned prebalovala a pokladala, tak se mi poblinka a z toho taky zrovna nadseny nebyva, kor kdyz usina.
Taky nepřebaluju, plína to přes noc vydrží. Ráno je sice plná, takže hnedka mažem na přebalovák, ale za noc bez uspávání to stojí - nakojit a šup rychle zpátky do postýlky, než se mimino rozebere. Ani nerozsvěcím. Na opruzeniny netrpíme a pročůraná skrz taky nikdy nebyla.
Příspěvek upraven 29.12.12 v 22:29
Já přebaloval před jídlem pak mě u jídla usínal jen jsem ho dala do postýlky a byl v říči snů ![]()
Já už se ani nepamatuju u minimimina jak to bylo. Asi podle potřeby a míry probuzení. Většinou u prsa hned zase mrně usnulo. Teď dvouleté přebalím aniž se probere, když usne s nacucanou plínou večer.
Ja kdybych prebalovala pred, tak me da asi co proto, uz tak dost, ze mi dlouho trva nez se proberu, presvedcim sama sebe, abych se otocila a kojila z druhe strany nez lezi.
Ja kdyz se proberu moc, tak nemuzu usnout a pres den je mi zle z nevyspani ![]()
Chci se zeptat přebalujete mimino po kojení v noci?
Vadilo by kdybych ho vtom nechala do rána
zas kvůli opruzeninám
proto že když ho rozbalím tak on se probere
a pak nejde utišit řve a řve a řve 2 hodiny v kuse než usne.
Kočárkuju po bytě jak blbá.
jak to praktikujete u vás doma.