Nočník a vše kolem

31
2.9.13 09:44

nočník a vše kolem

Maminky už jsem zoufalá dcera 2 roky na nočník ano dojde si ale jen když je nahatá tak ví že má jít na nočník když potřebuje ale jakmile má plínku nebo jí dám kalhotky a vysvětluju jí že si to musí sundat tak nic na nočník jde i s kalhotkama vůbec už nevím jak na to a aby řekla EE to taky neexistuje na svuj věk mluví dost málo :( poradte jak na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
2.9.13 09:46

Sledovat, kdy jde na nočník a sundat jí kalhotky. Je ještě malá, zatím je kontrola nočníku především na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
2.9.13 10:31

@Lucie247 mám doma úplně to samé, když má holý zadek tak bez problémů, sotva ji něco obleču, pouští vše „do kalhot“, takže když jí neco dám, častěji kontroluju a honím ji na nočník já, nenechávám to na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
2.9.13 10:32

Tak ji vysazuj ty, treba co hodinu, dve u toho ji porad dokola vysvetluj, co dela a kam to ma vzdy delat. Musi se to naucit, zazit si tento zvyk. Chce to cas a pevny nervy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
2.9.13 10:36

Jo jo u nás to samé, takže moc neporadím. Občas se mu to sice povede, ale pak se zas počůrá. Já jen doufám, že to do února nějak zvládnem, protože pak nastupuje do školky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
2.9.13 10:50

Dcera delala to same, dokud bylo teplo nechavala jsem ji nahatou a az se ochladilo tak jsem ji oblikla, vysazovala jsem ji casto hlavne po jidle, po probuzeni, kdyz dosly nahradni obleceni dostala zpatky plinu. Casem se to zlepsilo i si zacala rikat sama. Bud budes prevlikat pocurany obleceni nebo nechas plinu a zkusis to bez zas za par tydnu. JInak odplenkovali jsme az v 2,5 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.9.13 13:31

Dobře děkuji za rady budu tedy furt zkoušet to bude o nervy :lol: taky si myslím že je ještě poměrně čas ale vždycky mě dostanou maminky třeba na hřišti když se zeptaj kolik jí je a pak dodaj A TO JEŠTĚ NOSÍ PLÍNKY? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monulinka1007
2.9.13 13:38

Určitě má ještě čas..Můj synek začal chodit na nočník ve 2,5 letech.Taky se počurával. Když jsem mu sundala plínu na nočník nechtěl nasadila jsem mu plínku tak se počůral :D Zákon schválnosti..Chce to hodně trpělivosti…Ted jsou mu 3 roky a už jsme na noc bez plínky, sice ho ještě budím protože má tvrdé spaní :) Ale věřim že se to Vaše dcerka naučí rychle :)

• Citovat
  • Upravit
12
2.9.13 15:17

Ahoj maminky, syn 2 roky si začíná sem tam říkat na nočník. Většinou už teda hlásí „čůrat“ když už je počůraný, ale ještě trochu učůrne do nočníku. Problém je, že absolutně odmítá si na nočník sednout (prkýnko na záchod taky nepomáhá). Čůráme ve stoje. Tak to je jedno, je to chlap tak proč by ne:-) Ale vůbec nevím jak ho naučit na kakání. Vidím že chce kakat, ale on si na nočník prostě nesedne. A když už náhodou jo, tak se nevykaká! Nějaká rada? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
2.9.13 15:57

@kany vydrzet a zkouset dal :pankac :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.9.13 21:48

Malá mi taky nechtěla vubec sednout na nočník hroznej řev a vzpírala se takže jsem ji občas trošku přidržela když jsem viděla že hodně pije a když už se to povedlo tak sem začala jásat a tleskat ji že je šikulka a pak se jí to začalo líbit a věděla že si tam má sednout (občas taky byla nehoda)…a kdyz jsem třeba vařila a vyčůrala se tak hned pro mě přiběhla táhla ukazovala na nočník a tleskala dělá to do ted :D Škoda že to tak nejde i s tím svlékáním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
5.9.13 16:38
@Lucie247 píše:
Malá mi taky nechtěla vubec sednout na nočník hroznej řev a vzpírala se takže jsem ji občas trošku přidržela když jsem viděla že hodně pije a když už se to povedlo tak sem začala jásat a tleskat ji že je šikulka a pak se jí to začalo líbit a věděla že si tam má sednout (občas taky byla nehoda)…a kdyz jsem třeba vařila a vyčůrala se tak hned pro mě přiběhla táhla ukazovala na nočník a tleskala dělá to do ted :D Škoda že to tak nejde i s tím svlékáním :)

Náš má 2 a 4 měsíce taky má pořád ty plíny, jak jsem už psala. Mě teda na hřišti většinou ostatní uklidňují, že oni už jsou třeba bez plínek ač mladší :roll:, ale že prý klukům to dýl trvá, a že se to taky naučí…Dokonce jsem slyšela teorii, že musí dorůst „čurací“ buňka a pak to samo sepne a začne :nevim:
Jinak u nás teda nejvíc zabírají úplatky :oops: za gumovýho medvídka už i stahuje tepláčky a vyčurá se, ovšem pak se zas klidně počůrá, takže střídavé úspěchy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze