Učení na nočník či zachod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dcera si začala říkat ve 23,5m. Nikdy jsem jí nenutila. Doma je bez pleny, venku jí pro jistotu má. Ale zase si kadí do gatí a jinam nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Moje uz v 17m pres den, normalne rekla ee, takze je to individualni, proste zkousejte a vydrzte
- Citovat
- Upravit
Holka v 13m, kluk ve 19. HOlka spolehlivá od 15m, kluk učurával do 3 let. S tím nic nenaděláš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm, tak to si docela pockam na nazory. Muj kluk takrka ve dvou letech nemluvici se sice spolehlive vycura do nocniku sam, kdyz ma ale holy zadek. Jakmile ma neco na sobe, jde to do gati… Proste si nerekne a kdyz je obleceny, ma pocit ze ma asi plenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja píše:
Hmm, tak to si docela pockam na nazory. Muj kluk takrka ve dvou letech nemluvici se sice spolehlive vycura do nocniku sam, kdyz ma ale holy zadek. Jakmile ma neco na sobe, jde to do gati… Proste si nerekne a kdyz je obleceny, ma pocit ze ma asi plenu.
tak to má spousta dětí. starší to měl taky tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obě dcery jsou bez plen přes den v 16 měs. starší v noci od 20měs. mladší od 22měs. teď bude mít za 14 dní 2 roky a chodí sama bez říkání na nočník nebo na wc nádstavec, u wc má maloužidličku, přes kterou si tam vyleze, ona už chodí do koupelny ani neřekne, že chce čurat, už se začala i sama utírat, když se vyčurá(nezavíráme aby se tam sama dostala na wc). Na nočník jsem ji posazovala od roku.
Ale my máme výhodu v tom, že 2 letá dcera má, jako vzor svoji 5 letou sestru a v podstatě opakuje vše co dělá sestra, takže si sama řekla, o sednutí na wc, my ji k tomu nenutili ani neučili, mi stačilo, že chodí na nočník od roku a že je dávno bez plen a o sednutí na wc si řekla sama, když tam viděla chodit sestru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me malej chodi kadit na nocnik, jinak cura na zachode od 20mesicu. U dalsiho ditka nocnik vyhodim, nebavi me a je zbytecnej. Mame to malicke prkynko a na to ho budu ucit. Prubezne posazovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit