Jak a kdy na nočník - kniha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jak a kdy na nočník - kniha
Znáte někdo nějakou knihu o tom, jak a kdy učit děti na nočník?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@RennieRennie píše:
Znáte někdo nějakou knihu o tom, jak a kdy učit děti na nočník?
Děkuji
nerozumím… to se musí i na užití nočníku studovat odborná literatura? Nestačilo by použít vlastní hlavu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To určitě ano, ale určitě na tom není nic špatného taky si o tom něco přečíst, hm nemyslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna dnes se mi dostal do ruky katalog Portálu. Na druhé pololetí připravují knížku s názvem Sbohem plínky. Na netu ji ještě nemají, zkus si to pohlídat.
- Citovat
- Upravit
@RennieRennie píše:
To určitě ano, ale určitě na tom není nic špatného taky si o tom něco přečíst, hm nemyslíte?
a co v té knize chceš číst? ![]()
- Citovat
- Upravit
@K-Black píše:
a co v té knize chceš číst?
taky mě zajímalo psychiku dítete, pokud na to dite není pripravené, tak proste nepůjde na nočník a nenutit ho, a třeba každý mesíc zkoušet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zkus přečíst tenhle článek:
http://ona.idnes.cz/…1-/deti.aspx?…
a tehhle:
http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…
třeba ti to v argumementech pro tchyni pomůže ![]()
zvláště z jedno je patrné, že 10m na nočník je blbost…
Příspěvek upraven 26.08.13 v 16:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám to jen pro sebe, potřebuje to hlavně moje tchýně, která mě tlačí do něčeho, co já nechci. Přece nebudu dávat své 10 měs. dítě na nočník jen proto že její syn chodil na nočník úplně sám prý v 1 roce. Chtěla bych jí nechat si o tom něco přečíst, nebo nebudu mít od ní klid. A sama si taky ráda něco více o tom přečtu.
Vidím, že reakce od Vás nejsou moc přívětivé. Nebudu Vám tady víc vysvětlovat. Nemám to zapotřebí. Zatím jste mi však nikdo pořádně neporadili, jen umíte rejpat. Je to snad moje věc, na co knihu chci. Chtěla jsem jen poradit. Tak prosím piště jen ti, co mi opravdu můžete nějakou literaturu doporučit. Děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávat 10měsíční dítě na nočník je logicky nesmysl, na to si nepotřebuju nic číst… a tchyně bude jistě nadšena, když jí snacha, byť v dobré víře, dá přečíst knihu o nočníku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RennieRennie píše:
Nemám to jen pro sebe, potřebuje to hlavně moje tchýně, která mě tlačí do něčeho, co já nechci.
Co tak tchýni rozumně vysvětlit, ať se stará o sebe a že to je tvoje dítě? Když to nepůjde rozumně, tak klidně i se s ní přestat bavit?
Jo, kdysi se dávaly děcka na nočník mnohem dřív než teď, tak to asi nedokáže pochopit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa píše:
Dávat 10měsíční dítě na nočník je logicky nesmysl, na to si nepotřebuju nic číst… a tchyně bude jistě nadšena, když jí snacha, byť v dobré víře, dá přečíst knihu o nočníku…
neni ![]()
když už chcete články ze ŽENA blabla http://zena-in.cz/…stvi-a-porod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tamata náš si při odpoledním kakání četl Maxim
a včera Bravo girl, to teda stáhnu, aby to na něj nemělo následky ![]()
- Citovat
- Upravit