Začal se počůrávat, proč?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
začal se počůrávat..Prooc?
Ahoj maminky.Muj synacek 3 roky se zacal zase pocuravat
a to byl bez plen ani mu nebyli 2 roky..skoro zadna nehoda nic.cely rok uuplne bez problemu..sam chodil na nocnik kdy se mu zachtelo.kdyz sme byli venku tak si sam sel ke stromu vycurat.no a ted se zacal zas pocuravat. dneska treba 2× jednou u doktorky v cekarne. a ted vecer doma. nevim cim to muze byt.. ![]()
narodil se nam v kvetnu 2 chlapecek…muze to mit souvislost? Normalne se ale tomaskovi venujeme.jen je fakt ze ho casto okrikuju..at tohle braskovi nedela, at je potichu…
Dekuji za vase nazory.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj ja myslim, ze to k tomu muze byt. My mame sice doma 6-ti leteho a ten se nepocurava, ale zacal se ted zase vztekat. Mame 2 m. holcicku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starší měla na jaře (ve třech letech) taky takové období, trvalo to asi dva měsíce. Počůrala se skoro každý den, někdy ne, jindy i dvakrát. Protože jsem jí krátký čas předtím odplenkovala i na noc- a v noci se nepočůrávala, věděla jsem, že to není zdrav. problém, ale psychika nebo vývoj nebo jak to napsat. Stávalo se jí to, když se zabrala do hry a pak to prostě nestihla. I teta ve školičce říkala, že to 3-4leté děti mívají a že jak to přijde, tak to odejde a opravdu to pak během jednoho dne přestalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, syn (2roky) byl přes den bez plen, měl ji jen na noc a i tu jsem se chystala vzít. Nebyly žádné nehody a najednou poslední 3dny se začal počurávat, troje tepláky za den
tak jsem udělala krok zpět a nechala ho tu lítat s holým zadkem, to na nočník chodil a dnes se počural i tak
Fakt nevím, co s ním, nechci se zachovat nějak špatně, ale nic se nezměnilo, žádnej stres nebo tak, prostě z ničeho nic. Jsem z toho dost nešťastná. Nestalo se to taky někomu? Nebo nějaká rada, jak se zachovat? Vracet plenu se mi opravdu nechce, když už byl dobu bez ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nestalo, ale staly se nám s holkou jiný věci..
Prostě bych ho dávala čůrat aniž by si říkal. plenu bych fakt nedala..Nemusí to být stres, nebo změna..(není nic ani u tebe)..Nastydlej být nemůže? Klidně to může být jen nějakej skok ve vývojí, řeší teď něco jiného a nemá čas..
Moje slečinka si přestala říkat na čůrání a začala mluvit ve větách..Převlíkala bych a neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stalo se nám taky. Pár dní běhal bez gatí a zase se to upravilo
Ale přijde mi, že lajdačí i tak. Chodí a volá na poslední chvíli, skoro pokaždé kapka ve slipech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Problém je, že nemluví
A když ho posadím jentak, tak je scéna jak blázen, ani si nesedne, když už ho nějak zaujmu, tak teda sedne, ale nic z toho a za minutu je počuranej tak to fakt vidím rudě
Prostě „Nené“ a nazdar
No nic, tak nezbyde než vytrvat, já jen nevím, jestli ho mám za to sprdnout nebo to jen přejít
(upřímně bych ho nejraši v tu chvíli přerazila) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, stejný provblém, jsem z ní na mrtvici, od roka a půl je bez plen, začala si říkat sama, nikdo ji to neučil, prostě přišla, bouchla s nočníkem a během týdne byla bez plen. Za rok se nepokadila, počůrání bych mohla spočítat na prstech a to nedoběhla a hysterák takový, že jsem musela dávat i čisté tričko, jinak se neuklidnila, že fuj fuj, je bez plen i v noci dobře třičtvrtě roku. Nic se nezměnilo, nic se neděje a najednou dneska už 4. den se pokadila do kalhotek, dneska přidala počůrávání, 3× během jednoho dne
takovou frekvenci neměla za půl roku. Vůbec si s tím nevím rady, co jako mám dělat? x jsem to pokadění přešla, vysvětlila, že na záchod, ale nikam to nevede. Když jsem se jí teď večer ptala, proč nešla na záchod, na který sama chodí a počůrala se na židli, tak mi řekla, že se nepočůrala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak mě se malá taky jednou začala najednou počuravat. Třeba když byla zabraná do pohádky nebo se soustředila na hraní. Tak jsem si myslela že je přistydlá, koupily jsme. Urinal sirup a za pár dní už zase bylo vše vpořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže ona se i pokadí, a to není běžný jev, fakt ne. Jsem z toho krapet mimo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
. @terinka4444 za pár dní to přejde. Pokud ne, pak bych hledala příčinu, ale jinak takovéto obdobi muze přijít. Hlavně zachovat klid, ať se problém neprotahne
- Citovat
- Upravit
Co to je zachovat klid, dneska už dostala silně vynadáno, nevím si rady, mám jen převlíct a nic neříkat? Prostě nevím, co mám dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme meli pred 5mes. takove obdobi a trvalo to 1,5mes. Nic nepomahalo, jen prevlekat a vydrzet!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit