Který nočník doporučíte
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
který nočník doporučíte
Ahoy, už bych chtěla malou začít seznamovat s nočníkem takže chci nějaký pořídit, ale vůbec nevím jaký
je lepší obyčejný nebo nějaký hrací?
s jakým nočníkem jsou vaše děti spokojené? děkuji za každou radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@syselinka úplně obyčejný za pár šupáků a poslouží stejně ![]()
Příspěvek upraven 20.08.13 v 14:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za sebe doporučuju co nejvíce stabilní. Máme obyčejný nehrací tento typ. Vyzkoušeli jsme jich víc, na ostatních při vstávání padal…
- Citovat
- Upravit
Obyčejný… jen pozor na velikost. my máme dva. Ten který jsem původně pořídila byl moc veliký a malá do něj zapadávala
tak jsem koupila menší. Ten teď leží na půdě a používáme ten větší protože na malý se už nevejde… Žádná věda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi musíš vyzkoušet, názory jsem slyšela různé. Mě taky přišel ten hrací nočník fajn, že by to dítě mohlo rychleji pochopit.. ale tchýně mi vyprávěla že to zkoušela mladšímu synovi a ten z toho měl takový šok že už na to nevlezl ![]()
Naopak kamarádka si to vychvalovala, že tak naučila malou rychle na nočník že se jí to líbilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám úplně obyčejný z Rossmannu za asi 70Kč a v pohodě stačí. Pak mám ještě takovou židličku s vyndavacím nočníkem, stála 129kč a pak ji měli ve výprodeji za 12,90kč. tak jsem ji vzala. Malá si to rozdělila - na nočník čurá, na židličku kaká
![]()
Co vím, tak hodně dětí se hracího nočníku bálo a nebo ho brzy rozbily ![]()
Tenhle je z toho rossmannu ![]()
Příspěvek upraven 20.08.13 v 14:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi píše:
Za sebe doporučuju co nejvíce stabilní. Máme obyčejný nehrací tento typ. Vyzkoušeli jsme jich víc, na ostatních při vstávání padal…
Ten teď měli v Lídlu za stovku! Snad tam ještě bude…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica píše:
@syselinka úplně obyčejný za pár šupáků a poslouží stejněPříspěvek upraven 20.08.13 v 14:17
Souhlas, ale fajn je kdyz je protiskluzovy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám obyčejný, tuším za stovku z Lídlu a pohoda. Je hezký, funguje, jak má. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame hraci nocnik od Fisher price. Dcerku ta famfara moc nezajima. Je to spis upozorneni pro me
. Takze ja bych priste volila obycejny nocnik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš mladej odmítá u babičky na hrací nočník chodit, radši jde čurat ven.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi píše:
Tenhle je super, minulý týden jsem ho koupila za 100 kč v Lidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi píše:
Jo, ten je super.
My máme to prkýnko na WC.
Nočník mám tento http://nocniky.heureka.cz/…rkou-ruzovy/, je dobrej, ale když vstává, převrací ho.
Ale jinak je super pro kluky, má dobré reference. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit