Stávkujem s nočníkem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Stávkujem s nočníkem
Ahojky, tak a je to tady, bez problému si říkal, na čůrání a na bobek, ale ejhle, poslední čtyři dny pro něj není problém se pokadit do kalhot. Jsou mu dva roky a tři měsíce, bez plín začal běhat něco málo před druhým rokem. Už to bylo v pohodě, ale najednou má nějaké období, že si neřekne, nebo jakkdy - není na něj spolehnutí. Když je doma nahatej bez spoďáru tak sám běží na nočník a v pohodě, ale když má slipy nebo cokoli jiného tak není problém to hodit do kalhot. neumí si je ještě stahovat, učím ho to, ale nejde mu to. PŘEJDE TO??? CO SE DĚJE??? no a když jsme někde na návštěvě tak to taky není stoprocentní spolehlivost že přiběhne a řekne si…ACH JO…KDY UŽ TO PŘEJDE. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Klid, jednou to přejde určitě. Ty už taky neběháš s plínama, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jasně že to přejde, to já vím. Jen už nevím jak mu to vysvětlit, co mu na to říct, mlčet nemůžu, vyhobuvat - to když už čtvrdý den za sebou peru pos… spodáry tak jsem mu vyhubovala, ale nevím jestli si z toho něco vzal… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavla08 díky za diskuzi. Máme teď stejnej problém, už to trvá skoro 2 týdny. Nám nočníkování pokazila dovolená. Do té doby byl přes den víc jak měsíc bez plen a víc jak 2 týdny bez nehod, hlásil a i se v noci budil, že chce e-e.
Zatím se prostě ptám a vysazuju, protože čůrá kde chce a to jak se slipama tak bez slipů. Bez slipů je to snad ještě horší - hodí pinďu na pohovku a čučí, jak to teče ![]()
Plíny vracet nechci, tak prostě čekám, až to přejde.
- Citovat
- Upravit
@Billi píše:
@Pavla08 díky za diskuzi. Máme teď stejnej problém, už to trvá skoro 2 týdny. Nám nočníkování pokazila dovolená. Do té doby byl přes den víc jak měsíc bez plen a víc jak 2 týdny bez nehod, hlásil a i se v noci budil, že chce e-e.
Zatím se prostě ptám a vysazuju, protože čůrá kde chce a to jak se slipama tak bez slipů. Bez slipů je to snad ještě horší - hodí pinďu na pohovku a čučí, jak to teče
Plíny vracet nechci, tak prostě čekám, až to přejde.
A KOLIK JE PRCKOVI??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi píše:
21 měsíců.
Tak to je ještě malej, jak se říká - má ještě nárok. Hlavně to nevzdávej a nevracej pleny - tím jsme taky prošli…a ted máme zase to jak jsem psala.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavla08 nárok mají do 3 let. Pokud nespěcháte na školku, tak bych prostě upozorňovala a nechala.
- Citovat
- Upravit
Stávkujem s nočníkem..
Ahoj, náš syn měl vždy z nočníku strach a šíleně bulel a vztekal se, až po tří leté prohlídce druhý den ho vzal na milost a začal na něj chodit, první týden s nehodama a pak už to bylo dobré, jednou se pokakal, vždy sem mu řekla jdem čůrat a šel. Pleny na odpolední spaní sme měli do května t. r. a na noční máme od tohoto července pryč a v pohodě, jen je mi divné, že měl plenu vždy totálně počůranou, někdy i pročůranou a nyní vydrží i deset hodin bez počůrání. Jsem názoru nespěchat a nestresovat, však ono to přijde, na pleny v noci mají prý děti nárok do pěti samozřejmě to nemusí být přesně na den..Tak hodně trpělivosti a klidné nočníkování. Synovi bylo v sobotu pět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit