Dočkali jsme se - malý chodí sám na nočník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Katerina38
17.8.13 13:03

dočkali jsme se

Ahoj holky, tak i my jsme se konečně dočkali. Malému je 21.měsíců a ze dne na den pochopil nočník :dance: asi tak měsíc jsem mu dávala látkovky a trénovali jsme poctivě nočník, málokdy se vyčůral ale v úterý prostě sám a zničeho nic začal chodit na nočník, nechávám ho doma běhat s holou dupou, takže si vždy zajde na nočník a i v klidu se vykaká…na polední spaní je bez plíny a zatím je 4dny suchý, horší je, že nechce plínu ani na noc, ale to mu ji dávám, ale i tak je suchý…jsem na něj tak pyšná a přeji vám všem at to taky tak rychle zvládnete :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5761
17.8.13 13:07

Gratuluji a tiše závidím :potlesk: :potlesk: :) Náš malej má taky 21m a nočník jako by neexistoval :cert: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
17.8.13 13:09

@Monika92 neboj malý na to přijde…Martínek ještě v neděli vesele čůral do látkovek a v úterý to bylo :palec:

• Citovat
  • Upravit
17.8.13 13:10

Ahojík..taky gratuluji…naše malá začala taky úplně sama ve 22 měsíccích…a tď už si chodí sama i na ven už plenku nemáme ani na odpolední spinkaní…jen na noc pořád ano…to ji má až durch vždy mokrou..budou nám za pár dní 2 roky..taky jsem na ni hrdá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.8.13 13:13

Gratuluji… taky jsme nedávno slavili úspěch tak vím co je to za radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
17.8.13 13:14

@Katerina38 tak snad to Dandovi taky brzo v té hlavince cvakne :) V říjnu rodím, tak jsem si malovala, jak bude bez plen, ale zatím to tak nevypadá, no uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
17.8.13 13:19

Blahopřeju :lol:. Naše malá má 23 m a už od července je bez plen i venku, taky ze dne na den. Čůrání zvládá parádně, akorát bobky mi dělá pořád do kalhotek :roll:. Tak snad zvládne brzo i to.

Příspěvek upraven 17.08.13 v 13:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.8.13 13:19

Gratuluji, jste šikulky a ostatní maminky nebojte, ono to přijde samo, taky se dočkáté.. :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.8.13 13:22

@Katerina38 šikula.. u nás to bylo až v téměř 3 letech :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
17.8.13 13:59

Gratulace :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
17.8.13 14:03

Také se připojuji ke gratulaci! :kytka:
@Monika92 Neboj, do října je ještě daleko a je to opravdu tak, jak holky píšou, jeden den ještě vesele čůrají do plen a druhý den se to otočí o 180° a máš doma malého šikulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
17.8.13 14:10

@pampalin tak snad máte všechny pravdu, díky aspoň za naději! :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
17.8.13 14:19

@Monika92 I u nás to bylo přesně tak, jak píší ostatní maminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
17.8.13 14:25

Ahoj, moc gratuluju, to je fakt šikulka..

poraďte jak postupovat dál?:) Holka taky 21m už nějakou dobu doma s holou prdkou si sama dojde i na velkou a sama oslavuje:) venku taky, jak bylo vedro chodila mi v šatičkách na ostro, prostě si čupla vyčůrala.. vše v pohodě.. ale neříká si.. v oblečení čůrá a vypadá, že snad ani neví, prostě jakoby měla plenu..
Mám jí do zblbnutí převlíkat než k tomu dojde? nebo jiná rada? Jak to bylo u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.13 14:44

@ntkv Já se naši malá neustále ptala jestli chce čurat…a pak vysvětlovala že si musí říct…a já ji pomužu se vyslíct…ted už zkoušíme aby se sama vyslekla a vyčurala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze