Nočník, jak na to
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nocnik-jak na to
Holky, dceri je 20 mesicu a nechce na nocnik, nechci ji do toho uplne nutit abych ji to neznechutila, ale uz by si mohla rict, ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Syna jsem v tomhle věku už začala dávat na záchod. Koupili jsme mu dětské prkýnko s kachničkou - jeho nejoblíbenější zvíře a vždy jde za kačenkou udělat a-a
. Zkus na ni jít takovým nějakým fíglem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kopretinka87
Tak v tom případě bych počkala
. Syn bude mít v létě dva roky, ale taky je pořád na plenách, i když na záchod párkrát za den jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dceři je 22m., odmítá nočník i záchod. Takže jí nechávám být, usoudila jsem, že na to ještě není zralá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co takhle interaktivní nočníky?
U nás vede ten od Fisher Price. Můžu ho maximálně doporučit ![]()
Kluk se nám na nočňajz dokonce i těšil, a to k němu měl z počátku strašnou averzi ![]()
http://www.hrackarna.cz/…-110839.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VelitelkaRoty
Hele a jak to děláš, když jedeš někam mimo domov, nebo jsi někde jinde? To ten nočník bereš pořád sebou? Já právě nechtěla nějakou takovou,,vymoženost", aby mi malej dělal a-a
i jinde než doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Heleď, měla jsem stejný obavy, ale kluk byl až moc rozumnej a takováhle situace u nás nenastala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VelitelkaRoty tak učení na nočník jsem totál zazdila tím, že po vykonání potřeby hrál - odmítala na něj chodit. I po vytržení té hrací věci na něj nesedne, a ani na jakýkoliv jiný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verjanku nocniky mame i u babicek nebo ho beru seboui i kdyz jdeme na zahradu ale proste tam nechce sedet..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky chtěla bych malého na něj zase začít dávat. Kdy ty děti tam ze začátku posazujete? Po vyspání je malý protivný a radči leží s námi v posteli.
- Citovat
- Upravit
@kopretinka87 U nás synovi za každé vyčůrání na nočník něco skřítek dal za okno. 5 lentilek nebo něco co má ráda. Malý chodil jak o život. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit