Odměna za čůrání do nočníku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
401
28.6.13 09:13

Odmena za curani do nocniku

Ahoj mám 21 mesicniho prcka a bojujeme s nocnikem. Co po nem chci zcela chape. Tyden na nocnik chodil bez problemu a pak najednou otocil a proste curat tam nebude a rikat mi taky nebude. Na zachod taky nechce. Pokud mu sundam plenku a reknu ze kdyz bude curat na nocnik necham ho ridit auto nebo tak okamzite se bezi na nocnik vycurat ale pak uz na me kasle. Bere to jako zdrzovani a kdyz mi necura po byte lehne si a rve ze chce plenku a pokud mu ji nedam cura kdekoliv. Meli jste nejaky trik jak na ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.6.13 09:17

U nás zabraly bonbonky ;) Po pár dnech už čůrala jen do nočníku bez nehody. Vždycky dostala jeden malý bonbon a byla spokojená… Po těch pár dnech už si to brala automaticky a žádný bonbon už nepotřebovala.

• Citovat
  • Upravit
6653
28.6.13 09:32

U nás zabraly bonbony, je to blbé, ale prostě malý měl něco za něco, čůrání jeden gumový bonbon a za kakání byly dva. Zkoušel na nás to, že chodil a jen si do nočníku cvrnknul a chtěl bonbon, tak jsme mu řekli, že to musí být velké čůraní a teď už to vše funguje i bez úplatnků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
28.6.13 09:40

Bonbonky u nas nepochodi…proste rekne ze je nechce…:-( Je opravdu tvrdohlavy…pokud mu treba neco nechutna a ja mu jednoduse nedam nic jineho neji cely den a nema jedinny problem..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
28.6.13 09:43

@zdenik1988 my jsme kolem nočníku když se povedlo delali uplné divadlo..tancili a zpívali a tleskali a pak i to sel sám vylít a spláchnout..a zalíbilo se mu to a pak se snažil. Asi kdyby nás nekdo sledoval jsme vypadali jak blázni ale byl bez pleny od 15 mesícu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
28.6.13 09:45

Lipa :-)
A nebyl problem to odnaučit
je to o povaze decka, nas mladej s nicim bez odmeny nezacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
e-máma
28.6.13 10:19

Ahoj, já jsem s malým na nočníku četla různý knížky. když něco vykutil, tak jsme spolu zatleskali, dostal pusinku a ted chodí i vlívat, splachovat a umýt nočník do vany :-). ale unás to bylo už od začátku bez problému, ty víš co má rád, tak za odpoměnu třeba bonbon, pohádku nebo něco jiného :-)

• Citovat
  • Upravit
1847
28.6.13 10:35

Ahoj… Ja s nocnikem začínám. Zatím se mi to povedlo 1× za tri dny… V kolika měsících jste začínali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.6.15 21:39

U nás taky zabraly bombonky, hlavně gumoví medvídci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze