Nočník - nečůrá půl dne?

941
21.6.13 15:04

Nocnik - necura pul dne?

Ahoj holky, zacali sme 2. dec cvicenie na nocnik. Ideme na to tak, ze sme cely den bez pleny, i ven i vsade. Plenu davam iba ked ide spinkat. Prosim o radu:

1/ cvicili ste hned i noci, alebo s nocnim curanim radsi pockat?
2/ ked mu tu rano pocikanu plenu dam dole, pravidelne ho posadkam na cca 3-4min na nocnik, tak vobec necura, opat ma len pocikanu plenu pri obednajsom spani… je to ok? nerada by som, aby to zadrzoval a vznikol nejaky problem…

diky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1696
21.6.13 15:12
  1. počkat
  2. pije dost? teď jsou ty vedra…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makytalicka
21.6.13 15:15

Můj občas nečůrá přes den i dvě hodiny, ale to už mi příjde totální extrém. (alespoň v našem případě, on mi vypije denně litr a půl v necelých dvou letech jako fík) Ale to jen za vedra, že to vypotí 8)

• Citovat
  • Upravit
5502
21.6.13 15:35

Tak dlouho teda malá nevydrží, i když teď v tom horku vydržela přes 3 hodiny… v noci ještě necvičíme, ale budu muset začít… po obědě teď už nedávám, ale ona nespí, jen je v postýlce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.6.13 15:36

Já mám stejný „problém“. Dítě bez pleny, ale na nočník mi nikdy nic neudělá i kdybych se na hlavu postavila. Vždycky čeká vyloženě jen na plenu a to klidně celý den. Ráno mu ji seberu, dostane ji večer (sebrala jsem mu ji na odpolední spaní a je během spánku v suchu) a v tu ránu je durch. Už je to u nás takhle pár týdnů, pije dost, vedrem to není. Jak s tím naším klukem dál, vůbec netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
21.6.13 15:42

Na noc plenku urcite davej. Rano hned jak vstane dej na nocnik. Az bude nekolik dni opravdu sucha nocni plenka, tak ji muzes zkusit vzit. Za pocuranou postel tech par plen opravdu nestoji a na uceni to nema zadny vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
21.6.13 15:57

@74paja já si to zas nedovedu představit, protože ona před spaním vypije asi čtvrt litru mlíka, tak rozhodně nemůže vydržet do rána, takže moje představa je, že dám spát a pak nechám v polospánku vyčurat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
21.6.13 16:00

@janica252 A tobe se chce kvuli tomu vstavat? Ja jsem teda lina matka asi… Na noc jsem plinu proste normalne davala… a cca po mesici nebyla treba ani ta nocni. Proste rano plina nebyla pocurana, ale sucha a po vysazeni na nocnik se mala krasne vycurala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
21.6.13 16:01

@janica252 Jinak, co kdyz tim curanim v polospanku docilis jen toho… ze mala si stejne nebude uvedomovat ze cura… a tak to pak pusti kdykoliv jindy do postele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
21.6.13 16:08

@74paja no, přes den už nemáme dýl jak 2 měsíce a noční je furt potřeba… navíc teď ani nečurá těsně po probuzení, ale až za dýl… tak třeba to před vstáváním dá do plíny… no, já chodím spát o dost později než ona, takže bych ji třeba dala když pujdu spát já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze