Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@marra píše:
@byron Moje reakce byla minena ironicky,je treba si deti hlidat a zkoumat,ale vseho prilis skodi.Co ma petimesicni mimino delat jineho,nez hejbat nohama?omlouvam se pokud jsem nekoho zvedla zezidle,ale tema mi prislo usmevne.Byron a ok prestanu se do toho montovat,kdyz o tom zrovna janic nevim
no tak marro, nemusíš bát hned dotčená, ne?
.
Jak jsme napsala- dcera to dělala, syn vlastně taky a porblém to byl.
Já jsme zakladatelce chtěla fakt poradit, že jde o způsob, jakým to dítě dělá. To je celý
Marro tytyty! Že Těuž „znám“ tak Ti to odpustím. ![]()
Ale jako holky BEZE SRANDY, mně někdy napadaj takový dotazy, že byste jenom koukaly!! Bývám někdy až paranoidní.
![]()
A pak stačí když někdo něco řekne a já si to hned asociativně na to vztáhnu a je problém na světě.
![]()
Já se přiznám že se taky ptám na hrozný ptákoviny, takže jsem si nechtěla dělat srandu, ale co mě napadlo při přečtení toho dotazu bylo: „Ženský, nám už ale fakt pěkně hrabe“ ![]()
Při čtení téhle diskuze koukám na svoji pětiměsíční dceru, jak dělá přesně to, co popisuje zakladatelka.
Ale jak se v tom my matky máme vyznat, když se pořád všechno mění. Pořád slyším od mámy a tchýně, že za nich se dělalo to a to. Ale já na emimino nedám dopustit. Sice někdy může vyvolat zbytečnou paniku, ale někdy mě naopak uklidní, že o nic vážného nejde.
@LouLou @soldi Hele asi jo mas pravdu:DTady proste nektere nerozomi vtipu a o cem ten zivot potom je jako?