Nohy přes sebe u miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
22.4.12 12:53

@LouLou @soldi Hele asi jo mas pravdu:DTady proste nektere nerozomi vtipu a o cem ten zivot potom je jako? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
byron
22.4.12 12:55
@marra píše:
@byron Moje reakce byla minena ironicky,je treba si deti hlidat a zkoumat,ale vseho prilis skodi.Co ma petimesicni mimino delat jineho,nez hejbat nohama?omlouvam se pokud jsem nekoho zvedla zezidle,ale tema mi prislo usmevne.Byron a ok prestanu se do toho montovat,kdyz o tom zrovna janic nevim ;)

no tak marro, nemusíš bát hned dotčená, ne? :mrgreen: ;) .
Jak jsme napsala- dcera to dělala, syn vlastně taky a porblém to byl.
Já jsme zakladatelce chtěla fakt poradit, že jde o způsob, jakým to dítě dělá. To je celý

• Citovat
  • Upravit
marra
22.4.12 13:02

Bud v klidu,nejsem dotcena. ;)

• Citovat
  • Upravit
6926
23.4.12 13:11

Marro tytyty! Že Těuž „znám“ tak Ti to odpustím. :lol:

Ale jako holky BEZE SRANDY, mně někdy napadaj takový dotazy, že byste jenom koukaly!! Bývám někdy až paranoidní. :oops: :think:
A pak stačí když někdo něco řekne a já si to hned asociativně na to vztáhnu a je problém na světě. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
23.4.12 13:14

Já se přiznám že se taky ptám na hrozný ptákoviny, takže jsem si nechtěla dělat srandu, ale co mě napadlo při přečtení toho dotazu bylo: „Ženský, nám už ale fakt pěkně hrabe“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
23.4.12 13:28

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jj hrabe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
23.4.12 13:35

Při čtení téhle diskuze koukám na svoji pětiměsíční dceru, jak dělá přesně to, co popisuje zakladatelka. :-) Ale jak se v tom my matky máme vyznat, když se pořád všechno mění. Pořád slyším od mámy a tchýně, že za nich se dělalo to a to. Ale já na emimino nedám dopustit. Sice někdy může vyvolat zbytečnou paniku, ale někdy mě naopak uklidní, že o nic vážného nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
23.4.12 13:51

ivanak jj ja jsem ted tez klidna 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie