Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
MÁTE NĚKDO PODOBNÝ PROBLÉM..MALÝ 2 MĚSÍCE MÁ POŘÁD ZAČERVGENALÁ VÍČKA…JAKOBY POPRASKANÉ ŽILKY, VYPLACHUJI SVĚTLÍKEM, ALE NELEPŠÍ SE…
![]()
ahojky, ségra měla druhého syna taky tak, měl je červený, a dost.
ale do roka mu to určo zmizelo, a myslím že s tím nic nedělala, jako nevyplachovala a tak.
dneska mu jsou tři a že by bylo něco vidět ne, neboj zmizí to.
moje Ellinka mela takto jedno ocko..neni to nemoc nicim nevyplachuj nam to v roce zmizelo:-)
Taky jsme měli. Ted v 7m to už skoro není videt. Zvýraznuje se to, když se malá vzteká a brečí ![]()
Ahoj máme stejný problém syn má popraskané obě víčka, prý tlakem při porodu, nijak to neřešíme snad to zmizí. Počkáme do půl roku a pak bych raději šla na oční,aby nebyli porušený nervy.Jinak znám ještě jednu maminu a mají to stejné,tak si myslím,že to nebude nic vážného.
jj, ptala jsem se na to už v porodnici dětské doktorky, prý to jsou jen kapilárky a většinou to samo zmizí a později se to může objevit když třeba dítě křičí…
Ahoj, moje dcera (téměř 16m) to má třeba doteď. Doktorka na to nikdy nic neřekla, prostě má takové oči.
Akorát díky tomu vypadá, jako by byla neustále nemocná nebo nevyspalá. ![]()
Moje mala to ma take, na jednom ocicku vice nez na druhem. Tlakem z porodu to asi nebude, narodila se SC.. Doktorka to nijak nekomentovala, asi je to normalni.
@Mimunka píše:
Moje mala to ma take, na jednom ocicku vice nez na druhem. Tlakem z porodu to asi nebude, narodila se SC.. Doktorka to nijak nekomentovala, asi je to normalni.
jj, naše malá je taky CS…
Taky to máme. Měl to i na čele, to už zmizelo. Je to prý normální.