Pupínky na bradičče u miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
52
18.4.12 19:10

Pupínky na bradičče u miminka

Chtěla bych se zeptat - mému synkovi dvouměsíčnímu se dělají na bradičče také jakoby vřídky, pupínky podobné beďárkům, s bílým uvnitř jakoby. Pak mu třeba zmizí a zase se udělají…myslím, že to souvisí s tím jak mu po bradičče stéká třeba u krmení od lahve mléko??Co s tím děláte, mažete to něčím??, Díky. ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2249
18.4.12 19:16

To jsou normální beďary :-) Ne, myslím, že se tomu snad inějak říká. Našemu malému se to dělalo různě po celém obličeji. Doktorka říkala, že to je naprosto normální a představa hlaďoučké dětské pleti je mýtus. Tak jsem to nemazala a po čase se mu to dělalo míň a míň. Teď už má ten beďar jenom sem tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
18.4.12 19:17

Mně pediatr tvrdil, že to je zapářka zpod dudlíku. Chvíli to má, chvíli nemá. Dezinfikuju mu to Skinseptem (Skinsept mucosa) a je to lepší. Pediatr, že mi předepíše Framykoin, ale v tu ránu to zapomněl. Je roztržitej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
18.4.12 19:21

Je to adaptace mimca na tohle prostredi. Bylo zvykly v deloze. Nejsou to uhry. Nemazej to, ono to samo zmizi, no, ale zase se to vyroji jinde.A tak dokola, az to pak zmizi uplne. Spis nemackat, pokud bys nevydrzela, pretrela jsem to pak jemne lihem, co mel puvodne na pupik, ale spis nemackej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí