Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte všichni. Mám menší dotaz. Mám 6ti měsíčního syna,který je dost akčni a kdyz ho položím na zem na hrací deku a puzzle pěnové,tak tam dlouho nevydrží a začne se plazit,deku zhrne pod sebe a je na studene podlaze. Bojím se toho,aby mi nějak nenachládl,ale nevím,jak tomu můžu zabránit, pač na podlaze se mu líbí nejvíc,ale je fakt hodne studená. Máte někdo taky s tímhle zkušenosti a co jste dělali? Malého sem i více oblekla,ale i tak studená podlaha je studená podlaha… ![]()
Dělala jsem to jako ty, dítě jsem víc oblíkla a nechala mu volnost, ono co můžeš dělat jinýho? ![]()
A ani jedno z dětí mi takhle neprochladlo ![]()
Jéé tak to mě taky zajímá, pač máme v domě dole všude dlažbu bez podlahového vytápění ![]()
Ještě by šlo nakoupit hodně toho pěnovýho puzzle a poskládat co největší plochu (to udělala sousedka), nebo koupit koberec ![]()
Já se snažila s dětma trávit hodně času v ložnici na koberci, ale stejně mi vždycky zdrhli na studenou dlažbu ![]()
malá mi to dělá taky a taky víc oblékám, nic jiného mě nenapadá ![]()
dřív jsem vracela zpátky na deku, ale teď už nestíhám, jen se otočím a je z ní pryč ![]()
Ahoj, já byla jako au-pair v Anglii a tam je teda dost studený odchov: v baráku zima, podlaha ledová a na ní se plazí dítě jen v bodýčku
trochu extrém, ale děti normálně přežily
Já doma malou taky víc oblíkla, dala jsme jí na nohy vlněný návleky, na tělíčko vestičku a bylo, nenastydla.
u nás to je s podlahou stejné, řešili jsme to také velkou plochou s pěnovými puzzle a později teplým oblečením. Jiné řešení asi neexistuje.
nechává na studené podlaze. synovi jse dávala flízové lacláče, dceru už neřeším nijak.
Ywettt a následující odpověď od Ywett s jen se dvěma t mi teda pěkně zmátla. ![]()
@Alpaka píše:
Ywettt a následující odpověď od Ywett s jen se dvěma t mi teda pěkně zmátla.
Mě to pobavilo, musela bych odpovědět, i kdybych neměla k tématu co říct ![]()
Ja jsem davala pletenou vlnenouvestu( pletla babicka). Holky tak byly krasne teple na brichu, zbytek jsem neresila.
Měla jsem puzzle skoro na celé ploše a ted jsme se stěhovali a dali podlahové topení jelikož bude další mimčo a už na to nemám nervy
se furt nervovat aby děcko neprochladlo.Taky máme dlažbu po celym bytě.