Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky to nijak neresim. Karolinka se mi plazi od 6.mesice napric vsemi mistnostmi a jeste z toho neonemocnela. Na dece bych ji neudrzela ani pet vterin, mam co delat aby zustala alespon ve stejne mistnosti jako ja
Je potom trosku studena, ale rozhodne ji to nijak nevadi a kdyz je spokojena ona, jsem i ja
Pokud mu to nevadi, tak bych to neresila ![]()
Ahoj, dítě má mít pro správný a rovnoměrný rozvoj a správné zatěžování různých svalových skupin neklouzavou podlahu. Chlad oblečením zmákneš, ale tohle ne. Koberec by byl mnohem lepší.
@Háta_x píše:
Ahoj, dítě má mít pro správný a rovnoměrný rozvoj a správné zatěžování různých svalových skupin neklouzavou podlahu. Chlad oblečením zmákneš, ale tohle ne. Koberec by byl mnohem lepší.
my teda koberec máme v obýváku (kvůli sousedovi), ale stejně odlovuju malýho všude možně, na koberci vydrží pár minut, ale je fakt, že on se rovnou rozlezl, pořádně se neplazil, jen se koulel všude možně… Pohyb dopředu pochopil až na čtyřech ![]()
tak my mame taky podlahove topeni,ale s tim topime jen v zime a jinak je podlaha studena ![]()
U nás je to to samý, já se ani tak neobávám, že nastydne, ale vadí mi, jak se vždycky při nepovedený otočce flákne do hlavy ![]()
@gabriela82 píše:
U nás je to to samý, já se ani tak neobávám, že nastydne, ale vadí mi, jak se vždycky při nepovedený otočce flákne do hlavy
Neboj, to časem vybere.
Syn se ze začátku taky vždycky prásknul do hlavy a měla jsem obavy, aby si tu hlavu nerozbil, ale stačilo parkrát a jak se naučil s tou hlavou na podlaze být opatrný.
Počkej, až si začnete stoupat, to budou pády na denním pořádku. ![]()
no my to řešíme tak, že jsme koupili hodně puzzle a na chodbu kde je dlažba tak koberec. Po lině ji nechávám lozit,ale netráví tam moc času.. Malá mi často trpí na zánět průdušek,takže nechci, aby mi prochladla. A stejně to budeš muset řešit později, malá se mi teď staví a ztrácí balanc, tak padá na puzzle ne na dlažbu nebo parkety.
Hm, ale o fotoalbech se to jen hemzi tim, co uzivatelky vyrabi a prodavaji..
Oprava…chci dopsat, ze o fotoalbech tam nic neni..
Příspěvek upraven 16.03.14 v 23:06
Dávám lacláčky navíc a je víc v teple- má chráněné i nožičky ![]()
@Želvička-Anička píše:
Děkuji za info… To je tedy smutné, chtěla jsem pomoci vyřešit maminkám problém tím, co mě na mateřské napadlo, českou výrobou a ne dovozu z Číny…
Tak si to dej do inzerce a ne do diskuse, tam to určitě bude v pořádku ![]()