Nohy přes sebe u miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10584
22.4.12 08:54

nohy přes sebe

ahoj
Naše slečna 5měs. v poslední době když leží na zádíčkách dává nohy přes sebe,pořád je natahuje ,pokrčuje,jakoby si s nima hraje.Furt se nožičky o sebe dotýkají.Je to v pořádku?Prý by to dělat neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
22.4.12 09:25

Ne neni to v poradku,mela by si akutne zajet na pohotovost!!

• Citovat
  • Upravit
3157
22.4.12 09:27
@pipiinka píše:
ahoj
Naše slečna 5měs. v poslední době když leží na zádíčkách dává nohy přes sebe,pořád je natahuje ,pokrčuje,jakoby si s nima hraje.Furt se nožičky o sebe dotýkají.Je to v pořádku?Prý by to dělat neměla :think:
:mrgreen:

Myslím že je to v nejlepším pořádku.
Na pohotovost bych pro jistotu jela až zítra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44172
22.4.12 09:27

Pokud stav trvá delší dobu(nevzniklo to teď náhle a akutně) a dítě nezvrací,nezvrací obloukem, nemá horečku, nějaké křeče, nepláče, není nějak „divné“, v nepohodě, tak bych s ní určitě na pohotovost nejela, ale zmínila bych se dětské dr., kam určitě chodíte na pravidelné časté prohlídky a očkování.

Moje děti si jako miminka různě hrály s nohama,nic jim není, nohy mají v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
22.4.12 09:30

jana mala si takhle prave taky hraje,prijde mi,ze spis zjistila ze ma nohy,tak se s nima rada dotyka
8o tu pohotovost nechapu teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44172
22.4.12 09:34
@pipiinka píše:
jana mala si takhle prave taky hraje,prijde mi,ze spis zjistila ze ma nohy,tak se s nima rada dotyka
8o tu pohotovost nechapu teda :think:

Já taky ten příspěvek marry nechápu,jestli to myslela vážně, nebo ironicky nebo to pochopila tak, že k tomu má ještě jiné potíže.

Každopádně, kde jsi slyšela, že by to dělat neměla?
Mě by to ani nenapadlo,že je to špatně,pokud se to nějak nápadně nevymyká normě. Navíc, pokúd chodíš s miminkem pravidelně k pediatrovi, který kontroluje celkový zdravotní stav,závažné odchylky by si všiml..

Pro Tvůj klid se o tom zmiň na příští kontrole nebo zajdi za dr. , ale pohotovost není nutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
22.4.12 09:36

Souhlasím s Jani206.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
22.4.12 09:37

jana od jedne holciny jsem to zaslechla,dr se zminim
norme se to asi nevymyka,proste na zadech cuci na nohy,ruzne s nima smrdla a strka si jednu nozku pres druhou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
22.4.12 09:41

no podle mě je to od marry prachobyčejná ironie - dělat z normální věci problém…a já se jí moc nedivím

jako proč by dítko nemělo překládat nohy? 8o Kdo ti řekl, že by to neměla dělat? náš malej si takhle s nohama hraje už pěkných pár dní/týdnů…a čím dál víc se z překládání nohou stává pomalu ale jistě otáčení… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
22.4.12 09:42
@pipiinka píše:
jana od jedne holciny jsem to zaslechla,dr se zminim
norme se to asi nevymyka,proste na zadech cuci na nohy,ruzne s nima smrdla a strka si jednu nozku pres druhou

podle mě se prostě normálně hejbe, ono co se dá taky jinýho dělat na zádech, že… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
22.4.12 09:45

ahoj, je to normální a zdravé. moje malá to dělala taky, chodily jsme cvičit vojtovku, ne kvůli tomu :lol: a fyzioterapeutka ji za to strašně chválila a mě řekla, ať si ji na památku vyfotím. Pak dětem „ztuhnou“ klouby a už si nohu do pusy nedá. je to dětská zvídavost a známka učení. Kamarádka je mimo, teda v tomhle :lol:

• Citovat
  • Upravit
10584
22.4.12 09:46

:oops: mno jsem se jen zeptala,noo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
22.4.12 09:47
@stazinka09 píše:
ahoj, je to normální a zdravé. moje malá to dělala taky, chodily jsme cvičit vojtovku, ne kvůli tomu :lol: a fyzioterapeutka ji za to strašně chválila a mě řekla, ať si ji na památku vyfotím. Pak dětem „ztuhnou“ klouby a už si nohu do pusy nedá. je to dětská zvídavost a známka učení. Kamarádka je mimo, teda v tomhle :lol:

me rekla ze to pry rhb dost toto resila,ze by toto delat nemeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
22.4.12 09:48
@Mar__tanka1983 píše:
no podle mě je to od marry prachobyčejná ironie - dělat z normální věci problém…a já se jí moc nedivímjako proč by dítko nemělo překládat nohy? 8o Kdo ti řekl, že by to neměla dělat? náš malej si takhle s nohama hraje už pěkných pár dní/týdnů…a čím dál víc se z překládání nohou stává pomalu ale jistě otáčení… :nevim:

vy jste uz takhle mrnavoucky byli na operaci kyly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
22.4.12 09:55
@pipiinka píše:
me rekla ze to pry rhb dost toto resila,ze by toto delat nemeli

a rekla jí nějaký důvod? nerýpu, mě by to zajímalo :lol: , co je na tom „špatně“. Já to viděla u každýho dítěte, mimina… Ta naše fakt byla nadšená. Jo a mamka má kamarádku a její syn to dělal ještě asi ve 4letech, se takhle uspával :lol: , s palcem u nohy v puse. Nijak to neřešili a přešlo to samo, jak se mu právě zafixovaly klouby. tak jako doktorky se přeptej, jestli tě to trápí, ale já myslím, že fakt nemusí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure