Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poradi mi nekdo? chtela bych si stahnout do mobilu skype, ale nevim jak a jestli tenhle typ tel to podporuje.
Stáhni si to přes obchod, co je přímo v telefonu, taky jsem to tak stahovala do téhle nokie ![]()
@Irinka0210 píše:
@dominikavojta Tak jak?
ted na to pujdu, plati se za
to?
@dominikavojta Já si to stahovala přes wifinu co máme doma, takže jsem neplatila, ale záleží jestli máš přístup k wifině a nebo za kolik máš internet, skype jako takový je zdarma, ale ten přenos dat se platí, ale záleží na operátorovi a tarifu
@Irinka0210 píše:
@dominikavojta Já si to stahovala přes wifinu co máme doma, takže jsem neplatila, ale záleží jestli máš přístup k wifině a nebo za kolik máš internet, skype jako takový je zdarma, ale ten přenos dat se platí, ale záleží na operátorovi a tarifu
dekuji podarilo se
@dominikavojta
Můžu se optat jaký je mobil Nokia 500? Chystám se ho koupit pro sebe a pořád tak nějak váhám, četla jsem, že je tam špatná odezva dotyku?
@T.Hololinka já jsem s nokii spokojená. a viděla jsem ji už u dvou známích a nestěžovali si že by měla nějakou chybu.
@dominikavojta
Děkuji, zítra si pro ní jdu, tak jsem na to zvědavá ![]()
@T.Hololinka jo ještě jsem chtěla, dotek je tam jen na prst, ničím jako je tužka bo nehet se na tom psát nedá.
@dominikavojta
Jj, to vím, ale to mi nevadí.
A internet tam jde dobře? Myslím třeba email, facebook nebo you tube?
@T.Hololinka já jsem na netu jen na tel, takže pohoda.fb nemám, ale ten tam určitě taky půjde a you tube co je podporované mobilem tak se tam spustit dá.