Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu. Dostala jsem telefon Nokia E52, protože mě opustil můj milovaný Samsung a telefon je pořád v režimu OFF-LINE. Nahodím ho k normálnímu použití, popřípadě jak?
Moc děkuji za rady.
Příspěvek upraven 07.09.12 v 22:24
@kracmeratko teď nevím, jestli ti nenapíšu blbost, ale krátce zmáčkni tlačítko na vrchu telefonu značící vypnutí, tam ti vyjede na výběr vypnutí a profily a myslím, že i režim on-line.
Jenže já tam mám jen režim off-line a prostě nejde přeprnout, nereaguje. Do telefonu se dostanu normálně, ale nenajede sim karta a nenajede síť. Ach jo, jsem z toho na palici
![]()
Ahoj. Zkus ho restartovat vytáhnutím baterky a počkat 15 minut, nebo se můžeš zkusit připojit na wi-fi
to připojení se by ti mělo nabídnout přejití z off-line režimu na normální…
No, zkusím teda tu baterku, protože já mám na své sim internet zablokovaný a zítra zkusím z jiné karty přes to wifi, ale je to stejně divný. V off-line režimu pracuje rychle, ale normálně ne a horko těžko se dostanu do normálního režimu, podařilo se mi to 2×. Asi je taky na odpis ![]()
No snad se ti to nějak zadaří
Ale muž s E52 celkově nebyl spokojený..
@kracmeratko já právě E52 měla, ale asi před půl rokem jsem ji prodala, žádnej problém jsem s ní neměla.
Ahoj, zmačkni horní tlačítko. Uvidíš tam seznam profilů a s vloženou sim kartou vybereš položku Normální, nebo Obecný. Telefon potom načte simku a budešmít signál. Snad neradím pozdě ![]()
Holky, signál sice mám, ale telefon prostě stávkuje, nenajede, nenačte seznam, nenačte sms a pak přepne do režimu off-line. Asi je taky v háji. Hraju si s ním denně, ale rozchodit se mi ho prostě nepodařilo. A špatně simku asi nemám, spíš to vypadá, že si nerozumí s mým telefonem ![]()
@lazy_cat píše:
Ahoj, zmačkni horní tlačítko. Uvidíš tam seznam profilů a s vloženou sim kartou vybereš položku Normální, nebo Obecný. Telefon potom načte simku a budešmít signál. Snad neradím pozdě
Má pravdu ten „chlapec“ ![]()
No, tak já ho zapnu, vezme si pin sim karty, zeptá se, jestli má pokračovat v Off-line režimu, dám mu ne, najede, najde síť a pak se mi tam ukáže přenos dat z jiného zařízení, dám ne, najede znovu do Off-line a už s ním nehnu, přepínání na něj ně nezabírá a zamrzne. Pokud dám ano na přenos dat a pak to zruším (nenalezl žádné zařízení), tak je to to samé. V Off-line režimu funguje chlapec perfektně, ale to je mi celkem k prdu. V normálním režimu se mu prostě fungovat nechce
![]()