Norethisteron a menstruace dříve

Anonymní
21.6.26 19:52

Norethisteron a menstruace dříve

Krásný den.. Holky prosím máte někdo zkušenosti?
Chtěla jsem kvůli dovolené oddálit menstruaci… Měla dorazit v pátek (19.6),lék sem tedy nasadila v úterý ráno po doporučení Doktora… doporučení bylo 2× denně 1× prášek.. jenže… Večer sem si vzala druhý prášek a cca půl h hodiny na to jsem to dostala…🤦🏻‍♀️ nikdy se mi nestalo, že bych to dostala o tři dny dříve…
No lékař říkal, berte dal, budete to mít slabší a dřív skončí… Šlo mi o viked bez ms… Samozřejmě nic… MS mám stále.. do dnes… Kdybych nebrala léky už mám po… Včera večer sem si lék už nevzala… Moje otázka zní… Když sem teda ten prášek vysadila mám teď čekat že se ms spustí více a já budu mít ms minimálně 10 dnů? 🤦🏻‍♀️ 🥺 🥺 🥺
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27840
21.6.26 20:40

No podle mě jsi to nasadila pozdě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79921
21.6.26 21:00
@ka2ka píše: Více

také mám ten dojem, že se to má nasadit minimálně 14 dní před očekávanou ms, to přece za 3 dny nemůže zapůsobit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36990
21.6.26 21:06
@stinga píše: Více

Ne, má se nasadit 3 dny před ocekavanou menstruací a normálně to funguje. To neni na oddálení ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36990
21.6.26 21:08

Nasadila jsi prášek pozdě. Já jsem minulý měsíc taky dostala překvapivě menstruaci po 24 dnech. Tento měsíc si ji chci taky oddálit a taky doufám, ze jsme nasadila prášky včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5876
21.6.26 21:15

To jsi masadila moc pozdě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79921
21.6.26 21:18
@JancaS84 píše: Více

já vím, že je to na oddálení menstruace, já to jednou užívala také před dovolenou, a hrozně mě z toho bolely lýtka, ale jsem přesvědčená, že jsem to užívala rozhodně dýl, než 3 dny před

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79921
21.6.26 21:21
@JancaS84 píše: Více

hm, tak jsem vygooglila příbalový leták a je tam, že nasadit nejméně 3 dny před očekávanou ms, tak to měla zakladatelka smůlu a 3 dny nestačily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27840
21.6.26 21:21
@stinga píše: Více

já kvůli akutní operaci nasazovala asi cca 7 dní předem nebo 6 a mudr jasně řekla že je to blbě a že to možná nezabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.26 05:58

Tak děkuji, mě Dr i v lékárně řekli že stačí 2-3 dny před tak sem dala tři aby to bylo „lepší“ a m prdu…před druhou dovo nasadím dřív…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa