Norethisteron a operace

118
11.1.23 09:31

Norethisteron a operace

Zdravim, chtela bych se zeptat, zdali jste nektera take nepouzivala tyto prasky na oddaleni ms pred operaci?
18.1.mam jit na laparo, hysteroskopii a asi odstraneni vejcovodu (uz jsme v procesu ivf asi 2 roky)
A ms se mi opozdila minuly mesic, cimz mi posunula tento mesic a vychazelo by mi to na operaci…
Volala jsem memu gynekologovi a soucasne operaterovi a on mi poslal recept na tyto prasky a ode dnes je uzivam.
Posun operace by nejak asi sel. Ale mam predoperacni, a dalsi posuny by mi zase ms mohla vyjit atd…
Mate s tim nekdo zkusenosti?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76675
11.1.23 10:35
@Epampeliska92 píše:
Zdravim, chtela bych se zeptat, zdali jste nektera take nepouzivala tyto prasky na oddaleni ms pred operaci?
18.1.mam jit na laparo, hysteroskopii a asi odstraneni vejcovodu (uz jsme v procesu ivf asi 2 roky)
A ms se mi opozdila minuly mesic, cimz mi posunula tento mesic a vychazelo by mi to na operaci…
Volala jsem memu gynekologovi a soucasne operaterovi a on mi poslal recept na tyto prasky a ode dnes je uzivam.
Posun operace by nejak asi sel. Ale mam predoperacni, a dalsi posuny by mi zase ms mohla vyjit atd…
Mate s tim nekdo zkusenosti?
Dekuji

a na co se vlastně ptáš? když ti léky poslal gynekolog, který tě zároveň bude operovat, tak je snad začneš brát, ne?
nebo jsi rozhodnutá je nebrat, a pak akutně řešit přesunutí operace kvůli ms, když operatér gynekolog ví, že ti poslal léky na oddálení? to asi nebude moc vstřícný a nadšený :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
11.1.23 10:45

@stinga no jen zdali někdo před gyn. operací léky na oddálení ms užíval…
jsem spíš z toho taková nervózní a asi řeším hovna.. nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
11.1.23 10:48
@Epampeliska92 píše:
@stinga no jen zdali někdo před gyn. operací léky na oddálení ms užíval…
jsem spíš z toho taková nervózní a asi řeším hovna.. nevím..

no asi ano, možnost neužívat nemáš, takže opravdu není co řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria