Norethisteron a ovulace?

10
12.6.18 15:43

Norethisteron a ovulace?

Dobrý den,

zajímá mě, jestli někdo nemáte zkušenosti s Norethisteronem a ovulací? Nevím, jak tyto prášky fungují. Dostala jsem je na úpravu cyklu. Začala jsem je brát 20 DC do 25DC. Dnes jsem 26 DC, bolely mě šíleně vaječníky a tak jsem si udělal okolo 13: 00 ovu test a jasně pozitivní. Zkusila jsem odpoledne okolo 15:00 další a ten už byl negativní.
Je možné, že mi tyto prášky nějako spustili ovu?

Moc děkuji za každý Váš názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
12.6.18 17:24

@Petyna15 Já jsem taky brala norethisteron a co já vím a četla jsem v příbalovém letáku, tak blokuje ovulaci… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.6.18 18:25

@Mallti Tak to je opravdu zvláštní. Doufám, že nejsem těhotná, jelikož to by nebylo úplně dobré zrovna při braní těchto léků, vzhledem k tomu, že při těhu se brát nesmí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
12.6.18 18:52

@Petyna15 Mě doktorka říkala že v prvních týdnech by to nemělo plodu vadit, ale každý doktor říká něco jiného… Zkus se zeptat doktorky nebo zkus test, je to opravdu divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.6.18 18:59

@Mallti Tak to jsi mě uklidnila. Test samozřejmě zkusím a budu doufat. Děkuji :-) Možná mohl být ten ovulační nějaký vadný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
12.6.18 19:44

@Petyna15 Těžko říct je to možná ovlivněno těma práškama. Ale uvidíš jak to nakonec dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
12.6.18 21:07

@Petyna15 při těhu se sice brát nesmí, ale… já brala :-) potřebovala jsem na dovolenou posunout menstruaci tak jsem je začala brát a po dovolené když MS nepřišla tak jsem si nahodou udelala test a pozitivní, v té době když jsem ho brala už jsem byla těhotná :-) no a dneska už má tento pozitivní test 14 měsíců :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.6.18 20:49

@mrkvikva Já to dnes dostala, tak už ten pocit mít nemusím ???? ale je dobrý to vědět mám ho brát ještě 2 měsíce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí