Krátká menstruace a test negativní

174
12.6.18 06:42

Krátká menstruace a test negativní

Ahoj :) je možné mít po 19ti dnech od ovulace stále negativní testy a být těhotná? Vím přesně, kdy ovu byla podle bolesti břicha. Ms přišla na termín, ale místo 6-7 dní trvala sotva dva dny. Byla celkem silná, ale pak během hodiny jako když utne a nic. Ani špinění prostě nic.
Testy jsem zkoušela a i naposledy dnes ráno a negativní. Mam divný pocit v břiše, není mi úplně nejlíp a neskutečně se potim. A absolutně netuším, co se ve mě děje.
Děkuji všem za reakce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2495
12.6.18 07:19

@Nikča94 taky jsem mela nektere cykly kratsi MS a u me to bylo, ze proste nenarostla sliznice… dalsi cykly byly uz normalni, co se tyka Ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.6.18 08:03

@Vicky1 dobře, tak asi ani na gyn. volat nebudu. Byla jsem tam na prevenci před měsícem a vše bylo ok. ;) začnu to řešit jen pokud bude problém i další měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.6.18 10:00

Tak jsem to teď znovu dostala. Holky, co s tím? Mám volat na gyndu? Měla jsem ms 2 dny pal 3 dny nic a dnes jsem to zas dostala a zase silně. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
12.6.18 12:31

@Nikča94 zkuusila bych za par dni tehu test jinak asi nejaky spatny cyklus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.6.18 21:07

Tak tato další fáze menstruace trvala přesně hodinu. Po tom zase jak když utne a od té doby ani špinění ani kapička krve, nic :zed: mě už ta nejistota nebaví :) zkusím test nejdříve v pátek a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí