Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ženy možná se opakuji ale i přesto se chci zeptat… dělala jsem si tt a měla jsem // ale druhá čárka je poněkud slabší a vůbec nevím zda-li se to dá brát jako těhotenství k doktorce jdu až 18.6 a poslední menstruaci jsem měla 11.5 první test jsem si dělala 7.6 když jsem měla dostat menstruaci a nic
Těhotná jsi, ale k doktorce se objednej na 7 až 8tt. Takhle brzo tam nemá smysl chodit. Stejně lékařka nic nezjistí, na utz nebude nic vidět. Po 7tt je už jasné, zda se jedná o prosperující těhotenství.
Těhotná jsi, můžeš zkusit další test za pár dní a počkej do kontroly. Víc toho nevykoumem
Jo, na tehotenskem testu nemusi byt carka stejne silna jak kontrolni, jak u ovulacnich. Pokud ti vylezla viditelna carka v limitu, je to pozitivni test. Gratuluji a drzim prsty (jestli je to tehotenstvi chtene ![]()
Moc děkuji dosti jste mě uklidnili měla jsem strach… Jinak těhotenství je chtene a vytoužené ![]()
@Gabka1379 píše:
Když ona si mě na tenhle datum pozvala
Tak ji zavolej, ze jsi pravdepodobne tehotna, rekni datum posledni ms a ona te pozve o 1-2 tydny pozdeji. Nebo ses tam objednala v patek? V 5+3 ti toho moc nepotvrdi.
@kacakaca právě v pátek jsem ji volá že jsem si dělala testy a byli pozitivní a vzhledem k tomu že jsem teď jedla anedavmo antibiotika a měla jiné problémy tak si mě objednala na tenhle datum
Ahoj. Prosím, dělala jsem test a není divné, ze poslední test má slabší čárku než předposlední? Už je to tu několikrát, omlouvám se ale jednou jsem měla ZT a zjistili, ze mám v sobě něco, ze když otehotnim tak potratim. Nějakým zázrakem jsem otěhotněla normálně i když doktoři dávali malou šanci a nechci aby to šlo zase do haje. Poradíte prosím?
Řekla bych že ten poslední test má min barviva, i ta kontrolní čárka je světlejší.
@Kriss Tina taky mě to napadlo, ale ja jsem fakt magor no. Díky 🙂
Může mít míň barviva a hlavně, koncentrace HCg v moči se může lišit, nemusí být každý den v každou hodinu stejná. Záleží, co jsi jedla a pila. Spíš, když víš, že v sobě,, máš něco? ", co vede k zamlklému těhotenství, řešili to nějak doktoři?
Ale radím netestovat pořád, podle testu těhotná jsi, a dalším zkoumáním testů se akorát nervuješ. Teď už prostě počkej na návštěvu dr co ti poví.
@Aduš8 na imunologii mi řekli, ze imunitu řešit nebudeme, protože když ji podpoříme, tak podpoříme i ty buňky co zabijí plod. Byla jsem tam, protože se mi dělal pásovy opar. Ale hned jsem říkala, ze to bylo vždycky ze stresu. A tér mi doktor jen řekl, ze nějaký produkt v břiše mám
ale je brzo. Jdu příští týden, jestli bude srdíčko nebo jestli roste. Takže zatím se nic neřeší. Prý na to je dobre uměle oplodnění.