Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je tady někdo, kdo měl ducha na testu Clear Blue a následně byl vážně v tom?
Ten můj nejde moc vyfotit, ale od pohledu tam jasně je. Dneska jsme ho 4 lidi viděli. Za 4 dny bych to měla dostat, ale bylo mi včera nějak divně, tak jsem zkoušela test. O mimčo se nesnažíme, bylo by to velké překvapení. Jednoho ročního nezbedu už doma máme.
Nic tam není, co šílíš proboha??? duch, který nejde vyfotit, omg ![]()
Já měla a ducha tam vidim. Já o to ale 5 dní po očekávané ms dostala
Já ducha vidím. jen nechápu, proc testujes ctyri dny pred ms kdyz se o dite, jak rikas, nesnazite.
Já tam trochu vidím ale to prý tyhle testy řady dělají i když nejde o těhotenství…
@Doe_Jane 4 lidi ho tam vidí + 30 dalších v jiné skupině. Tak já nevím, kdo je blázen. ![]()
@karkarka Protože jsem blila jak blízen. A protože u prvního syna mi test ukázal jasnou čárku 5 dní před MS. A je to snad moje věc, kdy testuju.
@Mia25 Jj o to mi jde, jestli je to normální. Tak asi je
Docela mě zarazila věta v příbalovém letáku, že vůbec nezáleží na tom, jak silná čárka je, že pokud tam je, je to pozitivní ![]()
@ewanka jasne z je to tvoje vec. jestli nepouzivas ochranu a soulozis, muzes byt tehotna.
@Doe_Jane Ty se hodně nudíš takhle po večeru, co? Nemáš nic lepšího na práci než sedět na emiminu a psát nesmyslné prudící komentáře?
@ewanka píše:
@Doe_Jane Ty se hodně nudíš takhle po večeru, co? Nemáš nic lepšího na práci než sedět na emiminu a psát nesmyslné prudící komentáře?
Ona už je taková ![]()