Duch na Clear Blue

Napsat příspěvek
Velikost písma:
250
10.6.18 19:31

Já tam ducha vidím. A ono i před MS může být pozitivní…záleží kdy ovulujete. :P Takže raději počítat, že jste a po menstruaci ještě jeden test. Pak už to znáte… :mrgreen:

@karkarka Jen poznámka k té ochraně. Ne každý, kdo se nechrání automaticky plánuje otěhotnět. Přítel má pravděpodobnost oplodnění 3 ku milionu a já na tom o moc lépe nejsem. Takže nějakou ochranu jsme neřešili a dítě logicky neplanovali(a taky jsem na toho ducha 5 měsíců zpátky koukala)…takže než budete psát příště rypave komentáře zkuste se zamyslet jestli tím nemusíte " říznout do živého". ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.18 19:42

Ducha vidim. Uvidis, zda bude po dni ocekavane MS silit, pravdepodobne je, ze sois ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15146
10.6.18 19:53

@Eponna to není rýpavý komentář, ale fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
10.6.18 20:10
@Eponna píše:
Já tam ducha vidím. A ono i před MS může být pozitivní…záleží kdy ovulujete. :P Takže raději počítat, že jste a po menstruaci ještě jeden test. Pak už to znáte… :mrgreen:@karkarka Jen poznámka k té ochraně. Ne každý, kdo se nechrání automaticky plánuje otěhotnět. Přítel má pravděpodobnost oplodnění 3 ku milionu a já na tom o moc lépe nejsem. Takže nějakou ochranu jsme neřešili a dítě logicky neplanovali(a taky jsem na toho ducha 5 měsíců zpátky koukala)…takže než budete psát příště rypave komentáře zkuste se zamyslet jestli tím nemusíte " říznout do živého". ;)

To ze lekari nekomu reknou, ze ma malou pravdepodobnost poceti ale neznamena, ze je neplodny. Po kazdem nechranenem sexu je mozne otehotnet. To uz se uci deti na prvnim stupni zakladni skoly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
10.6.18 20:27

@vertunka To jo, ale při pravděpodobnosti jako je výhra první v eurojackpotu nebudete zobat prášky, nebo mít zavedené tělísko. (a my s přítelem i tak měli v 70% případů kondom)…co jsem se snažila říct je, že neplanované není nutně nechtěné, protože jsou okolnosti u kterých si to naplanujete maximálně na klinice a nikdo z nás neví v jaké situaci paní je a pokud je v nějaké nepříjemné situaci, kdy je to spíš čárka, ve kterou ani nedoufala (a tím pádem neplanovala) můžete jí radost zkazit, nebo ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2574
11.6.18 09:28

@ewanka dej pak vědět jak si dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2574
13.6.18 13:54

¨tak jak??dělala jsi další test?