Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já tam ducha vidím. A ono i před MS může být pozitivní…záleží kdy ovulujete.
Takže raději počítat, že jste a po menstruaci ještě jeden test. Pak už to znáte… ![]()
@karkarka Jen poznámka k té ochraně. Ne každý, kdo se nechrání automaticky plánuje otěhotnět. Přítel má pravděpodobnost oplodnění 3 ku milionu a já na tom o moc lépe nejsem. Takže nějakou ochranu jsme neřešili a dítě logicky neplanovali(a taky jsem na toho ducha 5 měsíců zpátky koukala)…takže než budete psát příště rypave komentáře zkuste se zamyslet jestli tím nemusíte " říznout do živého". ![]()
Ducha vidim. Uvidis, zda bude po dni ocekavane MS silit, pravdepodobne je, ze sois ano.
@Eponna píše:
Já tam ducha vidím. A ono i před MS může být pozitivní…záleží kdy ovulujete.Takže raději počítat, že jste a po menstruaci ještě jeden test. Pak už to znáte…
@karkarka Jen poznámka k té ochraně. Ne každý, kdo se nechrání automaticky plánuje otěhotnět. Přítel má pravděpodobnost oplodnění 3 ku milionu a já na tom o moc lépe nejsem. Takže nějakou ochranu jsme neřešili a dítě logicky neplanovali(a taky jsem na toho ducha 5 měsíců zpátky koukala)…takže než budete psát příště rypave komentáře zkuste se zamyslet jestli tím nemusíte " říznout do živého".
To ze lekari nekomu reknou, ze ma malou pravdepodobnost poceti ale neznamena, ze je neplodny. Po kazdem nechranenem sexu je mozne otehotnet. To uz se uci deti na prvnim stupni zakladni skoly. ![]()
@vertunka To jo, ale při pravděpodobnosti jako je výhra první v eurojackpotu nebudete zobat prášky, nebo mít zavedené tělísko. (a my s přítelem i tak měli v 70% případů kondom)…co jsem se snažila říct je, že neplanované není nutně nechtěné, protože jsou okolnosti u kterých si to naplanujete maximálně na klinice a nikdo z nás neví v jaké situaci paní je a pokud je v nějaké nepříjemné situaci, kdy je to spíš čárka, ve kterou ani nedoufala (a tím pádem neplanovala) můžete jí radost zkazit, nebo ublížit.