Norethisteron - MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Téte1992
9.4.23 08:17

Ahojky obnovují diskuzi ;)
Ja sem dohrála Norethisteron v úterý…Brala jsem.ho 14 dní na zastavení mimo menstruacniho krvaceni(stalo se mi to poprvé.) Jsem 9 měsíců po porodu-nekojim.Na preventivce tudíž i cytologii jsem byla v unoru-vse v pořádku. Na utz kvůli tomu krvaceni sem byla pred 14 dní taky vše ok.-Tak aspoň že to není nic vážného vzhledem k výsledkům že sou v pořádku. ;)
Ale teď k věci. v utery sem ho dohrála. Streda, čtvrtek nic v pátek začala mírnější ms. Jedna vložka za den a to jen byla špinavá jen na kousku.Po utreni na WC krev byla.To stejné i včera. Jen jedna vložka za den a jen trochu špinavá… :lol: :mrgreen: Dneska vložka zatím čistá a po utreni jen trochu na papíru…
Měla ste některá taky takhle slabou ms po dobrani???Jako ne že bych chtěla nejakej silnej masakr ale spíš jako upřímně sem čekala z ebude silnější… :D Ale asi je důležité že přišla a každá hold na to reagujeme jinak…Děkuji

• Citovat
  • Upravit
145
10.2.25 07:29
@acire píše: Více

Ahoj, jak ti to tenkrat dopadlo? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
10.2.25 08:37

@Nikca3381 ahojky, tehdy jsem to dostala za 2 dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.2.25 08:52
@acire píše: Více

No vidíš :hug: :hug: mne ho ted predepsal Dr na vyvolání ale :mrgreen: tak snad dorazi, jinak mela jsi nejake vedlejší priznaky? Ja mam hroznou zacpu, ale nwm jestli je to z toho nebo PMS? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
24.3.25 08:36

Ahoj holky, mám asi stupidní dotaz ale…
brala jsem teď Norethisteron z důvodu oddálení MS (posunula jsem si tím MS zhruba o pět dní). Ta se dostavila dva dny po vysazení. Můj dotaz zní, další cyklus se počítá tedy od data té oddálené MS, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
24.3.25 10:14

@baracudas ahoj, ráda bych ti poradila, ale sama nevím, já ho mám na úpravu cyklu, takže u mě to bude asi jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
24.3.25 10:33

@Nikca3381 Už jsem to dohledala v jiné diskuzi. MS by měla přijít klasicky 28. den po začátku krvácení (v případě pravidelného cyklu). Dost mě tedy znervóznily zážitky bolestivé a silné další MS, ale budu doufat, že se mi tenhle zážitek vyhne 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí