Norethysteron a další plodné dny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
27.11.24 21:14

Norethysteron a další plodné dny

Chci se zeptat měla jsem menstruaci od 14 do 16 října a v listopadu měla přijít nějak 11.11 měla jsem 3 dny zpoždění a nasadila norethysteron který sem brala do 23.11 cca 10 dni jsem ho brala. Vysadila a po třech dnech včera jsem dostala menstruaci slabou to znamená po 43 dnech ale to pro protože jsem brala taky ten norethysteron atd..A vždycky mám cykl 28 dni a teď tak 26-27 dni a otázka zní. Nikdy sem to takhle po tolika dnech neměla ale jde mi o to že mám mit další menstruaci někdy 22.12 a ovulaci cca kolem 8.12 plus minus a plodné dny.Jde mi o to ze kdyz to zadam do kalkulačky která je spolehlivá a vždy mám podle ni vše přesně menstruaci i ovulaci atd.Ale jde mi o to že kalkulačka mi ukazuje jako vždy 26 nebo 27 dni cykl atd ale přeci nemůžu mit další cykl za 43 dni zas to ted sem mela jen diky tomu užívání norethysteron že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2564
27.11.24 21:39

@Anetka 1235 Další cyklus bys měla mít normálně zase kolem těch 27 dnů. Já kvůli cystě měla norethisteronem taky natažený cyklus na 53 dní a hned další byl 30 což je u mě obvyklé. Ale může se samozřejmě stát, že bude o pár dní jinak, protože norethisteron je poměrně silný, tak můžeš mít rozhozené hormony, ale určitě se nenatáhne na 43.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
27.11.24 22:09

@Ardilera jj aha super děkuji ti moc za odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie