Normální těhulky - normální povídání

1541
16.1.13 16:31

Normální těhulky - normální povídáví

Ahoj těhulky a maminky,
už jsem trošku zoufalá z toho, že tu ani v jedné diskuzi nenajdu někoho, kdo by neměl žádný problém, stres, obavy, strachy či dokonce nějakou tu úchylku.
Také jsem budoucí maminka, která se strachuje, ale najdu tu někoho, s kým si popovídám normálně, s kým se třeba i poradím, prodiskutuji stav, pocity a zkušenosti atd.?

Já jsem momentálně 18+4tt, naprosto v pohodě, i když vím, že musím na císaře, a natěšená na mrňouska :kytka:

Včera jsem byla u doktora a myslela si, že konečně zjistím pohlaví, ale to malé si prostě nedalo říct a omotalo si na protest pupeční šňůru přes genitálie, takže vím prdlačku :lol:

Včera jsem si sepsala seznam věcí, které musím koupit. Páni 4× A4 celé popsané… uffff :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8071
16.1.13 16:33

Tak já nevím, chodím na nějaké diskuze a máme skupinu a nepřijde mi, že by holky byly nějaké nenormální. Každý máme nějaké obavy - někdo krvácí, někomu vyšly špatně testy, někomu hrozí předčasný porod. Ale tvůj postoj se mi zdá, nezlob se, trošku nadřazený. Fakt si nepostěžuješ, až tě bude něco trápit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
16.1.13 16:48

Tak já čekám druhé dítko a možná i proto to tak nežeru :think:
Chodím do práce, mám 2,5 letou cácoru, tak nemám čas řešit kdejakou blbost, no…
Jinak jsem 20+3 a citim se dobře. Dneska jdu na K2- hiking jinak by mi úplně hráblo.
A mám pocit, že ostatní těhotné řeší co dělat doma když jsou na nemocenské. Raději ani nevychází z domu, aby neupadly nebo náhodou něco nechytily.
Ale může to být jen můj pocit :think:

• Citovat
  • Upravit
4336
16.1.13 16:49

Taky si myslím, že každá těhulka se něčeho obává, strachuje, bojí. To k tomu
už asi patří a já to beru jako naprosto normální. Jinak tedy seznam věcí máš
POŘÁDNEJ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
16.1.13 16:51

@zichisek
Co je K2-hiking? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
16.1.13 16:53
@pampalin píše:
@zichisek
Co je K2-hiking? :think:

Cvičení v místnosti, chodí se na takovém tom jezdícím pásu na hudbu v různém tempu a zátěži. Má to jakoby simulovat výstup na K2 :nevim:

• Citovat
  • Upravit
zichisek
16.1.13 16:54

Jnak já teda seznam ještě nemám, ani u první dcery jsem neměla. Nějak jsem to začala řešit až tak měsíc, dva před porodem :oops:
Teď mám nějaké věci po dceři a stále čekám až se dovíme pohlaví.

• Citovat
  • Upravit
8071
16.1.13 16:55
@zichisek píše:
Tak já čekám druhé dítko a možná i proto to tak nežeru :think:
Chodím do práce, mám 2,5 letou cácoru, tak nemám čas řešit kdejakou blbost, no…
Jinak jsem 20+3 a citim se dobře. Dneska jdu na K2- hiking jinak by mi úplně hráblo.
A mám pocit, že ostatní těhotné řeší co dělat doma když jsou na nemocenské. Raději ani nevychází z domu, aby neupadly nebo náhodou něco nechytily.
Ale může to být jen můj pocit :think:

Já čekám čtvrtý, do práce chodím taky, studuju k tomu VŠ, ale beru si to. Když třeba člověku vyjde riziko DS 1:59 a přemýšlí, jak to řešit, je rád, že tu najde pomoc, podporu i dobrou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
16.1.13 16:59

To Cuarentena

Nechtěla jsem v žádném případě nikoho urazit ani jsem nechtěla aby můj komentář vypadal „nadřazeně“ Pokud to tak vyznělo, tak se omlouvám.
Jen mám zkrátka pocit, že pokud se nejdená o něco závažného v těchto diskuzích tady, tak si člověk ani nemá šasnci popvídat. Když najdu nějakou zajímavou diskuzi, tak je třeba i 3 roky stará a málo kdo se k tomu vrací…
Manžel mi jednou koukal přes rameno a řekl mi, že bych ty diskuze neměla, číst, protože akorát chytnu hysterák kvůli těm věcem, které tady čtu. Proto ten komentář. Chci se jen zabavit v době volného času příjemným popovídání o hezkých věcech. Toť vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
16.1.13 17:02
@li.hun píše:
To CuarentenaNechtěla jsem v žádném případě nikoho urazit ani jsem nechtěla aby můj komentář vypadal „nadřazeně“ Pokud to tak vyznělo, tak se omlouvám.
Jen mám zkrátka pocit, že pokud se nejdená o něco závažného v těchto diskuzích tady, tak si člověk ani nemá šasnci popvídat. Když najdu nějakou zajímavou diskuzi, tak je třeba i 3 roky stará a málo kdo se k tomu vrací…
Manžel mi jednou koukal přes rameno a řekl mi, že bych ty diskuze neměla, číst, protože akorát chytnu hysterák kvůli těm věcem, které tady čtu. Proto ten komentář. Chci se jen zabavit v době volného času příjemným popovídání o hezkých věcech. Toť vše…

Tak založ skupinu a pozvi tam holky, co mají podobný termín. To je asi nejlepší, určitě se jich najde dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
16.1.13 17:03
@Cuarentena píše:
Já čekám čtvrtý, do práce chodím taky, studuju k tomu VŠ, ale beru si to. Když třeba člověku vyjde riziko DS 1:59 a přemýšlí, jak to řešit, je rád, že tu najde pomoc, podporu i dobrou radu.

jasně, to je něco jjinýho. Ale tady občas holky šílí už když najdou dvě //, pak měsíc před screeningem řeší, že snad to dobře dopadne… Asi jim je líp, když se společně v diskuzi mohou utěšovat, že vše bude určitě ok.
Mě taky zatrne vždycky když dr. Začne něco zkoumat na ultrazvuku, nebo když si volám na výsledky testů.
Taky jsem na emimi ráda za rady, které tu najdu i za podporu, pokud je nějaký problém, ale nemám ráda jak se všechny zbytečně plaší a vzájemně stresují než je proč.

• Citovat
  • Upravit
657
16.1.13 17:03
@zichisek píše:
Cvičení v místnosti, chodí se na takovém tom jezdícím pásu na hudbu v různém tempu a zátěži. Má to jakoby simulovat výstup na K2 :nevim:

můžu se zeptat to je něco jako HEAT? mám totiž tohle cvičení kousek od domova, tak že bych to vyzkoušela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
16.1.13 17:06
@Jituna78 píše:
můžu se zeptat to je něco jako HEAT? mám totiž tohle cvičení kousek od domova, tak že bych to vyzkoušela :-)

jojo, je to poddobné. Myslím, že je tam rozdíl, že u Heatu se nastavuje sklon pásu a u K2 zátěž- jakou sílu musíš vynaložit aby ti ten pás jel.
Já chodím už rok a je to super. Teď to víc flákám, protože se nesmím zadýchat a překročit tepovku, ale krásně to formuje stehna a zadek.

• Citovat
  • Upravit
1541
16.1.13 17:10

A kromě K2-hiking můžete doporučit nějaké cvičení? Máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
16.1.13 17:12

To jsem už udělala, ale diskuze vydržela dva dny a pak se všichni někam rozutekli. Asi to je holt daný a nejsem dělaná na tvoření nových diskuzí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí