Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den,
Mohu se zeptat jaká je normální tělesná teplota dite 4 roky. Malý ma v uchu 37.2 dle teploměru v pořádku. Prodělal před týdnem zánět kyčelního kloubů a virozu byli jsme na kontrole u lékaře 22.12. vše v pořádku. Jinak je veselý. Děkuji za odpovědi
Tyhle teplomery maji odchylku klidne stupen, zas bych v tu presnost tak neverila.
Byli jste u doktora, je v pořádku. Kluk je veselý, nic mu není… Teplotu má taky v pořádku - ale pořád je ti to málo a hledáš mouchy…
Hele, taky jsem máma a mám o své děti samozřejmě strach, ale zdá se mi, že jetvoje úzkost trochu větší než normální - než kluka neustále pozorovat a kontrolovat měla by ses zaměřit na tento problém. A nemyslím to vůbec zle.
@Whitedog píše:
Byli jste u doktora, je v pořádku. Kluk je veselý, nic mu není… Teplotu má taky v pořádku - ale pořád je ti to málo a hledáš mouchy…
Hele, taky jsem máma a mám o své děti samozřejmě strach, ale zdá se mi, že jetvoje úzkost trochu větší než normální - než kluka neustále pozorovat a kontrolovat měla by ses zaměřit na tento problém. A nemyslím to vůbec zle.
To že se někdo na něco zeptá, ještě neznamená, že je úzkostný. Mě se zas zdá, že tvoje potřeba identifikovat úzkost z jednoduchýho dotazu je trochu větší než normální. Měla by ses zaměřit na tento aspekt tvé osobnosti, a nemyslím to vůbec zle.