Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamaradka z detstvi se mi sverila, že prodava na netu anonymne nosene silonky sve i dcery. Docela m to překvapilo prý to dela hodne žen, co si o tom myslite vy? Prý bezne se na bazaru prodavaji boty a kalhoty tak proc ne tohle. Dodatek nepere je ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Myslím si o tom, že píšeš o vlastní úchylce a čekáš, jak ti to tady budeme rozebírat a ty si to budeš užívat.
@admin
@starostlivej tatka
To jsem moc ráda, že to píšeš. Teď už ti všichni věříme ![]()
Pokud někdo potřebuje prachy a někomu to udělá potěšení, tak proč ne… ![]()
@starostlivej tatka píše:
Kamaradka z detstvi se mi sverila, že prodava na netu anonymne nosene silonky sve i dcery. Docela m to překvapilo prý to dela hodne žen, co si o tom myslite vy? Prý bezne se na bazaru prodavaji boty a kalhoty tak proc ne tohle. Dodatek nepere je
Taťko, jen čunŕ nevypere něco před tím, než to pošle dál. A úchyláky, co jedou po nošených silonkách, podporovat nehodlám. Tak blbě finančně na tom nejsem.
Silonky nenosim, ale mám koš fuseklí a sádru na každý končetině. Kam to chceš poslat? ✌🏼
@starostlivej tatka píše:
nejsem takovy
Jasně a kvůli tomu jsi se registroval sem, aby to bylo to první na co se zeptáš… Tak teď tu o Karkulce…
@shadowbabe píše:
Silonky nenosim, ale mám koš fuseklí a sádru na každý končetině. Kam to chceš poslat? ✌🏼
A ještě posr…detsky plinky si zapomněla.
Dobrý večer,
z důvodu podezření na trolla diskuzi uzamykám a předávám ke smazání. Děkuji za pochopení.
Hezký den
Terka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat