Nošení dvojčat

2606
20.7.14 18:09

nošení dvojčat

Ahoj holky mam problém, bydlime v 2.patre bez vytahu a když zaparkuju kocar tak potrebuju deti nejak odnest domu a dve za jednou neunesu a bojim se nechat jedno samotne dole v kocaru.tak jestli mate zkusenosti jak je nosit tak budu rada.diky lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
20.7.14 18:18

Jedno do šátku nebo nosítka na sebe a druhé do ruky.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
101681
20.7.14 18:19

@Leenuska Tak pokud 2 neuneseš a jedno nechceš nechat v kočárku, tak je to dost neřešitelná situace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
20.7.14 18:21

Kamaradka nosila dvojcata v autosedackach a kocar nechavala dole v kocarkarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
20.7.14 18:22

Jedno ditko dat do manducy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
20.7.14 18:23

Někdo nosí v autosedačkách, že je pak nechá v kočárkárně, případně jedno do šátku (na takové rychlé vyndavání zandavání by mohl stačit haipa daipa vak), kdo má vložné tašky, nosí v těch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.7.14 18:41

Řešila jsem úplně to samé, když už jsou děti těžké a není možné je unést je to problém, dodnes chodím ven s oběma minimálně, radši čekám až přijde tatínek nebo babička z práce, a to jsou moje děti už jsou dvouleté a umí chodit do schodů, ale já je prostě sama moc nezvládám. Já to v nouzi řešila tak, že jsem prostě jedno dítko nechala v kočárku, to druhé rychle vynesla a mezitím ho dala třeba do autosedačky a běžela pro to druhé, pokud se bojíš ho nechat samotné, tak můžeš jedině požádat ochotnou sousedku nebo souseda, aby ti pomohli nebo na dítko dohlédli, jiná možnost asi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
20.7.14 19:12

Nosím skorodvojky jedno na břiše v šátku, druhé v krosně na zádech nebo v ruce. Normálně jenom patro, ale přežili jsme takhle i měsíc devět pater. Akorát když je jedna v šátku a druhou mám vedle v ruce, tak se zvládaj rvát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
20.7.14 19:37

Kolik jim je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
20.7.14 19:46

Nosila jsem kluky v klokance pro dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
20.7.14 19:51

BYdlíme ve čtvrtém patře bez výtahu. Miminko máme jen jedno a nosím ho v autosedačce, kterou pak nechávám v hale. Nosila bych tak i dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
20.7.14 20:07

Napadá mně v autosedačkách a vynést jednu do Mezipatra a seběhnout pro druhé a tak dokola. Ale nosítko je dobre, naučíš se šoupnout jedno, kolem 4 5 měsíce na záda a druhé do ruky.

• Citovat
  • Upravit
2606
21.7.14 14:00

Holky diky za postřehy ja sem nemela vůbec cas regovat-detem jsou necele 4tydny ale zpravne se mely narodit az včera, asi koupim to nositko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
21.7.14 14:58

@Leenuska Na takhle malá mimča mi to přijde nepraktické, to bych raději řešila odcvakávacími korbičkami nebo vložnými taškami :think: nosítko je fajn na větší, ale přehazovat novoše do nosítka kvůli 2 patrům mi přijde zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
22.7.14 21:58

Jedno na ruku, druhé do autosedačky. Nebo obě do sedaček. Pokud nosítko, kup hlavně ergonomické, kibi, manduca, ale ty jsou až tak od 3-4 měsíců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí