Nosicí bunda Adelay

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2977
19.7.17 16:39

Nosící bunda Adelay

Ahoj maminky, čekáme druhé mimčo a chci si pořídit šátek, protože na manipulaci se starším budu ruce potřebovat :). K šátku sháním i nějaké nosící oblečení - objednala jsem si bundu Adelay, ale nevím, zda je to mou nezkušeností se softshellem (zatím jsem žádnou softshellku neměla, nosila jsem v zimě buď lyžařské bundy, kabáty nebo šusťačky), ale nejsem si jí jistá. Máte někdo zkušenost s touto bundou? Softshell mi přijde docela teplý a tvrdý (neohebný), připadá mi, že i když mi bunda sedí v zádech, přes prsa a bříško (objednala jsem si rovnou těhotenskou vsadku), mám kratší rukávy, když natáhnu obě ruce před sebe. Celkově se v ní moc necítím. Ještě jsem pod ní nezkoušela žádnou mikinu. Poradíte mi, jaké dojmy a vjemy bych měla mít ze správné nosící bundy? :)
Díky Taťjana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
19.7.17 16:43

Ahoj, ja mam tedy od rebeca q., ale cítím se v ni stejne jako v klasické bunde. Jen ma proste vsadku na těhotenství a nositko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
19.7.17 16:52

@Tichošlápek Koukám na jejich webovky, bundy vypadají pěkně, ale když jsem se přeměřovala kvůli veliksoti, tak mi vyšlo, že jsem prostě abnormální :). Normálně mám větší prsa, ale úzký obvod zad, takže když to beru podle prsou, vychází mi velikost C, ale podle zad o dvě velikosti menší :/. Ideální by bylo si oblečení někde vyzkoušet, ale to moc reálně nevidím, je-li šité na zakázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.7.17 17:07

@PenelopaW taky to tak mam - vzala jsem větší podle prsou (navíc kojení, takže pro sichr) a sedí mi. Ale je fakt, ze za tu cenu je asi lepší to někde zkusit. Ja kupovala na slepo a naštěstí to vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
19.7.17 18:07

Hm, tak jsem bundu oblékla na mikinu a je mi úplně fest, jak je softshell nepoddajný (nevím, zda „změkne“ praním nebo nošením??), tak se mi v ní špatně hýbe + zip na zádech (bunda umožňuje i nošení na zádech) mne tlačí a je mi to hrozně nepříjemné. Tak teď hledám nějakou nosící bundu za rozumnou cenu, která nemá zip na zádech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
19.7.17 21:18

@PenelopaW mám nosící softshellku od Angel Wings a ty rukávy mám taky tak :? Já jsem ale zvyklá, mám prostě dlouhé ruce a tak mívám kratší rukávy u veškeré konfekce.
Další věc je to, že ty bundy/mikiny podle mě neumějí moc dobře střihnout. Oni se sice snaží, ale má to do funkčního oblečení bohužel daleko. Právě to chování rukávů při pohybu je to, co ve sportovním oblečení spolehlivě odliší ty „laciné“ modely od těch vymakaných značkových (často ale mnohonásobně dražších). U těch laciných, když člověk zvedne ruce, tak mu celá bunda vyjede pomalu už k prsům. Ty kvalitní umožní zvednutí rukou, aniž by se spodek bundy pohnul.
Pak je ale otázka, zda je nosící bunda za 4 tis tak levná, že od ní člověk nemůže čekat kvalitní funkční střih…? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
19.7.17 21:19

Mimochodem, ten zip na zádech je teda pekelná věc při řízení auta! :lol: Pěkně mě to vzadu tlačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
20.7.17 10:54

@vulpes Koukám, že si asi po porodu pořídím klasickou softshellku ze sportu a nechám si do ní od někoho ušít nosící vložku… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
20.7.17 12:03

@PenelopaW však to taky tak hodně holek dělá :-)

Já jsem zkoušela, jestli by mi ta vsadka od té koupené bundy nešla náhodou k nějaké recentní minině nebo bundě, ale bohužel úplně jiný zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
23.7.17 21:53

@vulpes Na doporučení jedné maminky jsem koukala na značku Made by Zuz, která je z Liberce a shodou náhod znám jednu z maminek, co bundy prodávají. Takže jsem dnes byla zkusit. Softshell je krásně měkoučký, příjemný a zip na zádech vůbec netlačí. Takže půjdu asi do ní :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
23.7.17 22:03

@PenelopaW no super! :palec: Já to potřebovala řešit rychle, tak jsem prostě objednala, a jak jsem psala výše, rukávy u konfekce mívám vždycky krátké, tak jsem s tím trochu počítala. Úplný průšvih ta bunda není, jen bych prostě za ty peníze čekala něco o malinko lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
24.7.17 09:33

@vulpes Tak tady mají rukávy naprosto báječně řešené, hlavně u mikiny, má dlouhý náplet. A podle ceny jsou řádově o tisícovku levnější (jen mikina stojí stejně jako bunda…). Ovšem materiál je nádherně příjemný… Asi jsem se zamilovala :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14016
24.7.17 12:44

Mně dneska přišla bunda Alpine Pro Straita, v jednom obchodě byla akce a stála 1600. Přijde mi trošku větší, uvidím jak to bude vypadat až se do ní zapnu i s mimčem, ale jinak kvalita dobrá :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí