Ušije mi někdo KiBi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1977
7.7.17 08:36

Ušije mi někdo KiBi?

Ahoj maminky máte někoho ověřeného, kdo by mi ušil KiBi? Případně neprodáváte některá nosítko podle KiBi šité na zakázku? Jde mi o cenu. Nové stojí 2700,– a maminky co prodávají z druhé ruky pod 2000,– jdou jen těžko. :,( Tak sháním někoho kdo by byl ochoten mi levně ušít nosítko přesně podle předlohy KiBI. :nevim: Děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23966
7.7.17 08:43

Oni ty nosítka stojí tolik, protože mají takovou cenu. Na rozdíl od kočárků používání na nich není vidět.
Nositko alá kibo se už šíje. Dělá ho Maggi a jmenuje se noiga. Cenově stejně s KIBI. Na Monilu stojí jen ušití nosítka 2000tis + látka.
Jestli chceš levné nositko, tak jedině takové co už budeš xtá majitelka. Kibi to ale nebude. Nebude už v dost použitém stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.7.17 08:57

https://www.emimino.cz/…ibi-1408403/

Tady je jedno Kibi po 2tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
7.7.17 09:00

Já šiju ledacos, pokud bych si někdy troufla na nosítko, asi by ta cena nebyla nějak výrazně nižší. Ono jen kvalitní a pěknej materiál něco stojí a aby to bylo i kvalitně ušité, bude to pěkná drbačka, několik hodin práce. Ale třeba někdo zkušenější by to měl za chvíli, to nevím. Každopádně nějakou extra slevu bych u tohoto typu zboží nečekala. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
7.7.17 09:05

Zkuste kouknout na VeKa nositko, myslim, ze jsou levnejsi a nebo Martys nositka, Donkey…Nevim zda jse na fn na noseni deti-prodej, daji se sehnat nositka pod 2tis a nebo se dohodnout na splatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.7.17 09:08

@chaela já ho zkoušela šít, trvalo to dva dny. Za materiál jsem dala 300 a jako látku použila svůj šátek na nošení. Padla ho půlka. Podruhé už do toho nejdu.
@Ivulka88 a proč se nekoukneš po levnějším nositku? Ergo, Love and Curry, Manduca…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
7.7.17 09:13
@Netopirek píše:
@chaela já ho zkoušela šít, trvalo to dva dny. Za materiál jsem dala 300 a jako látku použila svůj šátek na nošení. Padla ho půlka. Podruhé už do toho nejdu.
@Ivulka88 a proč se nekoukneš po levnějším nositku? Ergo, Love and Curry, Manduca…

Dívám se i na Ergo Baby a Manducu, ale syn má 9 měsíců a chtěla bych aby to měl aspoň do dvou let a bylo mu v tom pohodlně. Manduca a Ergo Baby se mi zdají na chvíli. Našla jsem nosítko šité podle Kibi paní za něj chce 1300,–, ale momentálně čekám je přede mnou jedna zájemkyně. :,( Tak se ještě poohlížím jinde.

Jinak zdá se mi za použité Kibi s vyšisovanými popruhy na ramenou 2000,– hodně. Už sleduji bazárky dlouhou dobu a co se týká Kibiček moc se to tam nehne. Spousta lidí si rači pár stovek připlat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
@Netopirek píše:

Dívám se i na Ergo Baby a Manducu, ale syn má 9 měsíců a chtěla bych aby to měl aspoň do dvou let a bylo mu v tom pohodlně. Manduca a Ergo Baby se mi zdají na chvíli. Našla jsem nosítko šité podle Kibi paní za něj chce 1300,–, ale momentálně čekám je přede mnou jedna zájemkyně. :,( Tak se ještě poohlížím jinde.

Jinak zdá se mi za použité Kibi s vyšisovanými popruhy na ramenou 2000,– hodně. Už sleduji bazárky dlouhou dobu a co se týká Kibiček moc se to tam nehne. Spousta lidí si rači pár stovek připlat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
@Netopirek píše:

Jinak zdá se mi za použité Kibi s vyšisovanými popruhy na ramenou 2000,– hodně. Už sleduji bazárky dlouhou dobu a co se týká Kibiček moc se to tam nehne. Spousta lidí si rači pár stovek připlatí a koupí nové. Já chci investovat max. 1500,–, tak hledám levnější alternativy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.7.17 09:18
@Ivulka88 píše:
Dívám se i na Ergo Baby a Manducu, ale syn má 9 měsíců a chtěla bych aby to měl aspoň do dvou let a bylo mu v tom pohodlně. Manduca a Ergo Baby se mi zdají na chvíli. Našla jsem nosítko šité podle Kibi paní za něj chce 1300,–, alemomentálně čekám je přede mnou jedna zájemkyně. :,( Tak se ještě poohlížím jinde.Jinak zdá se mi za použité Kibi s vyšisovanými popruhy na ramenou 2000,– hodně. Už sleduji bazárky dlouhou dobu a co se týká Kibiček moc se to tam nehne. Spousta lidí si rači pár stovek připlat

Všechny nosítka jsou minimálně do cca 18m. A co se týče kibi, tak jsem ho zkoušela a nevyhovovalo mi. :nevim: Ono je sice hezké, že je rostoucí, ale ona spousta dětí, po roce a půl nošení sabotuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.7.17 09:20

@Ivulka88 no 1500, je dost málo pokud chceš, aby vydrželo velikostně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
7.7.17 12:20

@Netopirek záleží, kolik času ten den člověk má, já s dvěma malýma dětma šíji vždycky po pár minutách, jak se jim zrovna chce, pořád odbíhám apod, takže by to byl určitě na víc dní. No a koupit drahého šátek a pak ji zkazit sítím s nejistým výsledkem…to není nic pro mě.
A abych nebyla jen OT, tak mám ergo baby a dvouletej se mi tam vejde, nicméně je těžkej a nehodlám ho podporovat v lenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí