Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj maminky máte někoho ověřeného, kdo by mi ušil KiBi? Případně neprodáváte některá nosítko podle KiBi šité na zakázku? Jde mi o cenu. Nové stojí 2700,– a maminky co prodávají z druhé ruky pod 2000,– jdou jen těžko.
Tak sháním někoho kdo by byl ochoten mi levně ušít nosítko přesně podle předlohy KiBI.
Děkuji za reakce
Oni ty nosítka stojí tolik, protože mají takovou cenu. Na rozdíl od kočárků používání na nich není vidět.
Nositko alá kibo se už šíje. Dělá ho Maggi a jmenuje se noiga. Cenově stejně s KIBI. Na Monilu stojí jen ušití nosítka 2000tis + látka.
Jestli chceš levné nositko, tak jedině takové co už budeš xtá majitelka. Kibi to ale nebude. Nebude už v dost použitém stavu
https://www.emimino.cz/…ibi-1408403/
Tady je jedno Kibi po 2tis
Já šiju ledacos, pokud bych si někdy troufla na nosítko, asi by ta cena nebyla nějak výrazně nižší. Ono jen kvalitní a pěknej materiál něco stojí a aby to bylo i kvalitně ušité, bude to pěkná drbačka, několik hodin práce. Ale třeba někdo zkušenější by to měl za chvíli, to nevím. Každopádně nějakou extra slevu bych u tohoto typu zboží nečekala. Bohužel.
Zkuste kouknout na VeKa nositko, myslim, ze jsou levnejsi a nebo Martys nositka, Donkey…Nevim zda jse na fn na noseni deti-prodej, daji se sehnat nositka pod 2tis a nebo se dohodnout na splatky
@chaela já ho zkoušela šít, trvalo to dva dny. Za materiál jsem dala 300 a jako látku použila svůj šátek na nošení. Padla ho půlka. Podruhé už do toho nejdu.
@Ivulka88 a proč se nekoukneš po levnějším nositku? Ergo, Love and Curry, Manduca…
@Netopirek píše:
@chaela já ho zkoušela šít, trvalo to dva dny. Za materiál jsem dala 300 a jako látku použila svůj šátek na nošení. Padla ho půlka. Podruhé už do toho nejdu.
@Ivulka88 a proč se nekoukneš po levnějším nositku? Ergo, Love and Curry, Manduca…
Dívám se i na Ergo Baby a Manducu, ale syn má 9 měsíců a chtěla bych aby to měl aspoň do dvou let a bylo mu v tom pohodlně. Manduca a Ergo Baby se mi zdají na chvíli. Našla jsem nosítko šité podle Kibi paní za něj chce 1300,–, ale momentálně čekám je přede mnou jedna zájemkyně.
Tak se ještě poohlížím jinde.
Jinak zdá se mi za použité Kibi s vyšisovanými popruhy na ramenou 2000,– hodně. Už sleduji bazárky dlouhou dobu a co se týká Kibiček moc se to tam nehne. Spousta lidí si rači pár stovek připlat
@Netopirek píše:
Dívám se i na Ergo Baby a Manducu, ale syn má 9 měsíců a chtěla bych aby to měl aspoň do dvou let a bylo mu v tom pohodlně. Manduca a Ergo Baby se mi zdají na chvíli. Našla jsem nosítko šité podle Kibi paní za něj chce 1300,–, ale momentálně čekám je přede mnou jedna zájemkyně.
Jinak zdá se mi za použité Kibi s vyšisovanými popruhy na ramenou 2000,– hodně. Už sleduji bazárky dlouhou dobu a co se týká Kibiček moc se to tam nehne. Spousta lidí si rači pár stovek připlat
@Netopirek píše:
Jinak zdá se mi za použité Kibi s vyšisovanými popruhy na ramenou 2000,– hodně. Už sleduji bazárky dlouhou dobu a co se týká Kibiček moc se to tam nehne. Spousta lidí si rači pár stovek připlatí a koupí nové. Já chci investovat max. 1500,–, tak hledám levnější alternativy. ![]()
@Ivulka88 píše:
Dívám se i na Ergo Baby a Manducu, ale syn má 9 měsíců a chtěla bych aby to měl aspoň do dvou let a bylo mu v tom pohodlně. Manduca a Ergo Baby se mi zdají na chvíli. Našla jsem nosítko šité podle Kibi paní za něj chce 1300,–, alemomentálně čekám je přede mnou jedna zájemkyně.Tak se ještě poohlížím jinde.Jinak zdá se mi za použité Kibi s vyšisovanými popruhy na ramenou 2000,– hodně. Už sleduji bazárky dlouhou dobu a co se týká Kibiček moc se to tam nehne. Spousta lidí si rači pár stovek připlat
Všechny nosítka jsou minimálně do cca 18m. A co se týče kibi, tak jsem ho zkoušela a nevyhovovalo mi.
Ono je sice hezké, že je rostoucí, ale ona spousta dětí, po roce a půl nošení sabotuje.
@Ivulka88 no 1500, je dost málo pokud chceš, aby vydrželo velikostně dlouho.
@Netopirek záleží, kolik času ten den člověk má, já s dvěma malýma dětma šíji vždycky po pár minutách, jak se jim zrovna chce, pořád odbíhám apod, takže by to byl určitě na víc dní. No a koupit drahého šátek a pak ji zkazit sítím s nejistým výsledkem…to není nic pro mě.
A abych nebyla jen OT, tak mám ergo baby a dvouletej se mi tam vejde, nicméně je těžkej a nehodlám ho podporovat v lenosti ![]()